Beyler Sistemimi aşağıda yazdım benim sorunum ramlerimin timing ve frekansları ile oynamak istiyorum ve buna uygun program bulamadım anakartım sadece mhz değiştirmeme izin veriyor ben 5-5-5-15 olan timinglerimide elle değiştirmek istiyorum bunu sağlayan program varsa lütfen söyleyin...
Bunun için biosa girmen gerekir Sisteme reset at ve biosa gir ana menüde ctrl f1 yap tüm seçenekler açılsın sonra timing leri tek tek artırabilirsin veya düşürebilirsin düşürürsen oc yapmış olursun örnegin senin ram ler 5.5.5.15 ise 4.4.4.12 yaparsan oc yapmış olursun tabi frekansını artırmak sana kalmış.
arkadaşım peqi M2A-VM de nasıl ayarlıcaz timingleri?ctrl+f1 yaparsak acılrmı tüm secenekler?
quote:
Orjinalden alıntı: mamito
arkadaşım peqi M2A-VM de nasıl ayarlıcaz timingleri?ctrl+f1 yaparsak acılrmı tüm secenekler?
ctrl f1 sadece gigabayt anakartlar için geçerli.asus un anakartını hiç kullanmadım ama kesinlikle vardır bir seçenek..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme