Geçenlerde elektrik gidip gelmesi olayından sonra makina reset atmaya başlamıştı kendine. Servise götürdük. makinın anakartı ve ramleri servis tarafından değiştirildi makina teslim edildi daha sonra ben bir kaç oyun falan kurdum birkaç ayar yaptım daha sonra internet bağlantısını ayarladım (dial-up) bağlan dedim bağlandı ve bir süre sonra 15saniye bilemediniz 30 saniye sonra reset attı tekrar makina. Daha önce bu sorunla uğraşırken makinanın ram sayması sinir etmişti ve bu son reseti attığında biosa girip ram testini durdurdum. ve şimdi makina reset atmayı bıraktı bu sorundan kurtulduk ancak benim merak ettiğim acaba ramlerde bir problemmi var yani acaba servis değiştirdimi ramleri açıp bakmak mümkün değil çünkü garanti bantı yapıştırılmış gene. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
AYNI SORUNU BENDE YAŞADIM VE TEKNİK SERVİS RAM VE ANAKARTIMI DEĞİŞTİRD, ÇOK İYİ BİLGİSAYAR BİLEN ARKADAŞIM KENDİSİ TEKNİK SERVİSTE TAMİR YAPAR BANA ANAKARTLA İLİŞKİLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme