Şimdi Ara

Ram Soğutucu Fan Önerileriniz (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ram soğutucu Fan almak İstiyorum ama vatanın sitesinde ram soğutucularının resimleri falan yok sizler hangi soğutucu fanları önerirsiniz ?

• Hepsi burada dan bak.. Ama ihtiyacını bilmeden biz birşey söyleyemeyiz biz..
    ne kadar oc atacan kac v
  • quote:

Orijinalden alıntı: baryen

Hepsi burada dan bak.. Ama ihtiyacını bilmeden biz birşey söyleyemeyiz biz..
    ne kadar oc atacan kac v

Baba valla ben oc yi tanıdık pc ciye yaptırıcam oda işlemci ram ekran krtı falan en fazla ne kadar kaldırıyosa o kadar yapıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnzoMode

quote:

ne kadar oc atacan kac v

Baba valla ben oc yi tanıdık pc ciye yaptırıcam oda işlemci ram ekran krtı falan en fazla ne kadar kaldırıyosa o kadar yapıcak

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/products.aspx?L2=OEMCLL&k3=Ram

bence macs3501 25 tl orda.. ama tek bir tane veriyorlar 2 tane alacagını düşünürsek 50 olcak
    ama bence +10 verip XIGMATEK DRAGOON N422 paşa paşa kullan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnzoMode

quote:

ne kadar oc atacan kac v

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/products.aspx?L2=OEMCLL&k3=Ram

bence macs3501 25 tl orda.. ama tek bir tane veriyorlar 2 tane alacagını düşünürsek 50 olcak
    ama bence +10 verip XIGMATEK DRAGOON N422 paşa paşa kullan

önerin için teşekkür ederim ama bana ramlerden bağımsız bi soğutucu olucak corsair dominator gibi

• Zalman ZM-RC1000 Ultra al kardeşim işini görecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.