Şimdi Ara

Ram sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar, benim Ramlerle ilgili bir sorunum var. Bende XP yuklu ve bildigim kadariyla XP 4 GB Ram gormuyor. 3.50 GB yaziyor. Onemli degil hani yuksek olsa daha iyi olur tabi ki ama asil sorun bir oyunda (Medal of Honor: Airborne) ramleri 2GB olarak gormesi... Bu oyundan kaynaklanan bir sorun mu yoksa; benim Ramlerimden mi, cevaplarsaniz sevinirim. Tesekkurler.

https://www.donanimhaber.com/ram-nedir-ne-ise-yarar-ram-bellek-ne-demek--152735
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu arada Ramler OCZ 4GB (2*2)
  • oyunun ramleri görmesi gibi biolaydan mı bahsediyoruz..
    nasıl bi menüsü var...
    cpu,hdd, grafik kartı gibi bileşenleri de görüyo mu..
    bu arada ilk söylediğin konuyla ilgili yüzlerce topic var...

32 bit işletim sistemleri max 4 gb bellek görür ama bir kısmı da anakart kaynaklarını ayrıldığından 4 gb sınırına ulaşamaz işletim sistemi... sende olduğu gibi 3.5 civarı kullanılabilir...
  • Ben de bir ekleme yapayım.32Bit işletim sistemlerinde her bir program tek başına MAX 2GB Ram kullanabilir.O oyun da o yüzden 2gb olarak görüyor gayet normal.Ha bunu 3gb a çıkartabiliyorsun ama bence gerek yok.
    Sen yine de istersen söyle yazalım nasıl yapacağını
  • o oyunda ramleri gören bir bölümmü var ya alal.gif
  • cok tesekkurler arkadaslar bilgilendirdiginiz icin. Gereksiz diyorsaniz kalsin. Zaten CPU fazla isiniyor, unlem isareti var CPU Fanini gosteren zimbirtida (easytune). Oyunun Binaries klasorunde moha_setup diye bir dosya var. Ona basinca gordugu ram'i gosteriyor. Ayrica cozunurluk ayarlamasi ve benzeri seyler var. En ustte sekmelerden system'i secerseniz kac ram gordugunu gorursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.