Şimdi Ara

Ram taktırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar laptop alacağım için yaklaşık 1 aydır bu forumu takip ediyorum ama ilk mesajım.
    Sorum şu öncelikle ACER Aspire 5672 WLMI almaya karar vermiştim ancak ismini vermek istemediğim bir internet sitesinde fiyatının 400TYL daha düşük olduğunu görünce o siteden bir TOSHİBA almaya karar verdim (aynı parayı vererek TOSHİBA almak daha mantıklı geldi) Ancak beğendiğim modelin TOSHIBA A100-192 rami bi hayli düşük geldi (512 mb) bunu 2GB yükseltmek bana kaça patlar? Nerde taktırabilirim? Sizce 2 notebook arasındaki seçimim doğrumu? İlgilenen herkese teşekkür ederim.

• ram'i laptop'u aldığın yerde yükseltebilirsin
    eğer pahalı olur diyorsan en ucuz bulduğun yerden al kendin tak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 5 Haziran 2006; 15:26:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAG

ram'i laptop'u aldığın yerde yükseltebilirsin
    eğer pahalı olur diyorsan en ucuz bulduğun yerden al kendin tak.

Alacağım yer internet sitesi
  • Eğer İstanbulda isen Kadıköy Yazıcıoğlun'da yazptırabilirsin. 2X 1GB ram = 190 - 200'şer USD + KDV alırsın / 2X 256GB ram'ide 20'şer USD'den aşağı yukarı satarsın

quote:

Orjinalden alıntı: kahinabdul

herkese merhabalar laptop alacağım için yaklaşık 1 aydır bu forumu takip ediyorum ama ilk mesajım.
    Sorum şu öncelikle ACER Aspire 5672 WLMI almaya karar vermiştim ancak ismini vermek istemediğim bir internet sitesinde fiyatının 400TYL daha düşük olduğunu görünce o siteden bir TOSHİBA almaya karar verdim (aynı parayı vererek TOSHİBA almak daha mantıklı geldi) Ancak beğendiğim modelin TOSHIBA A100-192 rami bi hayli düşük geldi (512 mb) bunu 2GB yükseltmek bana kaça patlar? Nerde taktırabilirim? Sizce 2 notebook arasındaki seçimim doğrumu? İlgilenen herkese teşekkür ederim.

• 256 yı 20 dolar 35 milyondan fazla yapıyo satabilirmi ki bu fiyata
    quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Eğer İstanbulda isen Kadıköy Yazıcıoğlun'da yazptırabilirsin. 2X 1GB ram = 190 - 200'şer USD + KDV alırsın / 2X 256GB ram'ide 20'şer USD'den aşağı yukarı satarsın

quote:

herkese merhabalar laptop alacağım için yaklaşık 1 aydır bu forumu takip ediyorum ama ilk mesajım.

• http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2122875

quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

256 yı 20 dolar 35 milyondan fazla yapıyo satabilirmi ki bu fiyata
    quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Eğer İstanbulda isen Kadıköy Yazıcıoğlun'da yazptırabilirsin. 2X 1GB ram = 190 - 200'şer USD + KDV alırsın / 2X 256GB ram'ide 20'şer USD'den aşağı yukarı satarsın

quote:

• daha artarsa iyi ama sanmıyorum ayrıca onun 2.5 milyonu komisyon ayrıca ilan parası falan derken bişi kalmıyo bende 333mhz ddr rams attım en yuksek veren alsın dedim 27 geldi en yuksek hos ddr dı ama genede sanmam 20 doalr dedigin 35 milyonun üstünde satılıyosada dogrdur ben tahmşne tmiyodum yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.