Bildirim
Ram tavsiyesi 2x1GB DDR-800
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Corsair ya da OCZ.. -
GEIL -
o fiyata alınabikcek en iyi ram bana göre geil....Team Xtreem de alabilirsin ama fiyatı çok tuzlu 2x1 gb ddr2 800 geiller şimdi baya düştü alırsan pişman olmaasın..bende kullanıyorum memnunum... -
Kingston hyperx -
2x1GB Team Extreme Dark.
Geil önermiyorum.Kendime aldım ama 1000 MHz yapamıyorlar.Geil alıcam diyorsan sana satabilirim hatta -
cevaplarınız için teşekkürler ama yazarken tam ismini yazarsanız daha açıklayıcı olur -
quote:
Orjinalden alıntı: demonhunterl222
cevaplarınız için teşekkürler ama yazarken tam ismini yazarsanız daha açıklayıcı olur
Bir üstteki msj;
quote:
Orjinalden alıntı: AnacoN
2x1GB Team Extreme Dark.
Geil önermiyorum.Kendime aldım ama 1000 MHz yapamıyorlar.Geil alıcam diyorsan sana satabilirim hatta
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: demonhunterl222
cevaplarınız için teşekkürler ama yazarken tam ismini yazarsanız daha açıklayıcı olur
Bir üstteki msj;
quote:
2x1GB Team Extreme Dark.
Geil önermiyorum.Kendime aldım ama 1000 MHz yapamıyorlar.Geil alıcam diyorsan sana satabilirim hatta
pardon seninkini görmemiştim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X