Şimdi Ara

Ram upgrate lütfen yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemimde 2X256 DDR ram var.Artık bazı uygulamalarda yetersizlikler görüyorum ve ram yükseltmesi yapacağım.Fakat kararsızım çünkü şu anda 2 slot boş.

Acaba 2 adet 512 alırsam faydalı olurmu?Yani eski ramları sökmek zorundamıyım?Sökmeden kullanmam sistem kararsızlığı yaratır mı.Alacağım 512ler şu anki ramlarla uyumlu olmak zorunda mı?Alacağım Ramların Mhz değeri çok önemli midir.

Anladığınız kadarıyla konuyla ilgili ayrıntılı bilgim yok.Görüşlerinize çok ihtiyacım var.Bi sorun yaşamak istemiyorum.Şimdiden teşekkürler.

Sistemim
    P4 Cpu 3.00ghz 2X256 ddr ram 80gb HDD 128 NVİDİA GeForce Fx 5200 ekran kartı

• 2 gün önce böyle bi konu açmıştım. Orda cevaplar var ama tekrarlim ben. Benimde 2x256 var. ama bunları çıkarıp 2x512 takmamı önerdiler. kararsız çalışıyomuş bizzat yaşayan var. dediğin şekilde 1.5 gb'a çıkarki bununda 2x512nin performansını geçmiceğini söylüyolar.. Sat onları sen bende satıcam
  • Anladım senin konuyu da daha sonra gördüm zaten.İLgine teşekkürler.Peki bu ramlar kaç paraya gidiyormuş.
    Yeni sen araştırmışsındır.

Kazıklanmayalım
  • ya bunların bi tanesini 11 dolara alıyolar heralde. Uranium pc den bakmıştım ben ama sen bunları elden satmaya çalış.aracısız. Çünkü 11den alıp 20e satıyolar. sen 20ye elden çıkarmaya çalış bunları. olmadı 19,17,15 dahada olmadı satma daha iyi. bu fiyatlara kdv dahil yalnız..
  • 2 * 256 markalı ise 50-55 ytl ye satılır. oem ise 40-45 ytl.
  • Ben rahatlıkla 50ytlye elimden çıkarabileceğimi düşünüyorum. Çünkü bendekiler kingston value ram. 400mhz cl 3-4-4-8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.