Şimdi Ara

ram uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yanına 256 mb 333mhz ddr ram koysam bir sorun yasar mıyım performans açısından nasıl olur?
    şimdiden tesekkürler

• teorik olarak 333lük rami 266 ya çeker sistem ve sorunsuz çalışır ama bir gerçek vardır ki teorik bilgiler zaman zaman pratikte çuvallayabiliyor. Bu yüzden ne evet diyebiliriz ne de hayır..
  • yeni koyacagın ram de 266 mhz de çalışır,bi sorun yaşanmaz...
  • tesekkurler arkadaslar
  • Ram konusunda en iyi yöntem deneme-yanılma.
  • rami tak dene ya bişey olmaz. Biz arkadaşla rami slota yanlış taktık koku gelmeye başladı sistemden sonra çıkardık aynen çalıştı sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

rami tak dene ya bişey olmaz. Biz arkadaşla rami slota yanlış taktık koku gelmeye başladı sistemden sonra çıkardık aynen çalıştı sorun yok

Şansınız varmış genelde sonu böyle bitmez bu tür hataların.
  • Peki 512 PC3200 (200 MHz) DRR ram üzerine DDR2-533 (266 MHz) ram takılsa bi sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iZCi_500 -- 18 Aralık 2006; 19:07:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: trackfind500

Peki 512 PC3200 (200 MHz) DRR ram üzerine DDR2-533 (266 MHz) ram takılsa bi sorun olur mu?

Takamazsınız zaten... zorlarsanız ram e zarar verirsiniz.... Tabi hem DDR2 hem DDR destekleyen bir anakartınız varsa o zamanda sadece birini kullanabilirsiniz. İkisini birden kullanamaz anakart.
  • Olmaz, slotları bile farklıyken......
  • @guffy, @olivier_kahm

ceveplarınız için teşekkür ederim. Ancak ilginçtir ki benim bi arkadaşın kasasında böyle bir durum söz konusu. Everest ile test yaptığımda gördüm ki bir Ram DDR diğeri DDR2. Aynen yukarıda yazdıklarım gibi. Ben de şaştım kaldım. Kendisine sordum nasıl uyum sorunu var mı diye yok valla taş gibi makinem dedi. Anakartı ise öyle çok iyi bişey değil. İki slotlulardan. Şaşırtıcı valla. Burada ne sorun var o zaman?
  • kesinlikle sorun olr pc açmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.