Şimdi Ara

Ram ve ekran kartı önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CPU Türü DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200)
    Anakart Adı MSI P4M900M/P4M900M2 (MS-7255 v2)
    Bellek Türü DDR2 SDRAM 1gb
    ekran kartı Asus EAH5570 1gb 128bit
    psu 220 watt
    windovs xp kullanıyorum
    ben buna uygun ram almak istiyorum en fazla kaç gb alabilirim ve hangi markaları önerebilirsiniz.
    birde ben ekran kartı alırken hiç bilgisyarımın özeliğine bakmadan aldım sanırım ekran kartı 400 watt çekiyormuş
    yeni bir psu almalımıyım? bide bilgisayarımda atkdisp ve vpu recover hatası veriyor donuyor reset atıyor ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olun acil sinir kübü olmuşum yoksa bilgisayarı kırıp dökücem
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 400w kullanmıyor da 100w kadar kullanabilir. o yüzden 400w dan fazla güç veren psu önerilir bu kart için. 220w çok az... onboard ekran kartı kullanırken sorun etmez ama harici karta yetmeyebilir... idare edebilir de emin değilim.

http://tr.msi.com/product/mb/P4M900M.html#/?div=Detail

anakart buysa 4gb ram destekliyormuş... xp kullanacaksan 2gb ram işini görür... marka artık çok farketmez ddr2 için... 2gb 800mhz alıp kullanabilirsin büyük ihtimalle...

hatalar için bişey diyemem ama ram falan alırsan zaten bi format atarsın artık... hatalar da kalmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 26 Ocak 2012; 7:29:49 >

• ben ram ile psu alsam bi paroblem kalmaz demi drr3alsam uyum problemi olurmu asus eah 5570 1gb 128bit
    MSI P4M900M/P4M900M2 (MS-7255 v2) bu anakarta uyar demi beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim özellikle şu ekran kartı hakkında
  • psu alırken hangi marka almamı önerirsiniz madmaxibo(yorum için teşekkür) dan başka kimse yardım etmiyomu bu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim1547 -- 26 Ocak 2012; 17:00:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.