Şimdi Ara

Ram ve Ekran Kartı Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pentium(R) D CPU 2.80GHz işlemciye sahip bir bilgisayarım var. 8 veya 16gb ram ve 2gb ekran kartı takmayı düşünüyorum sorunsuz çalışır mı ve ram&ekran kartı marka/model önerileriniz nelerdir yardımcı olur musunuz?

• o işlemciye öyle gereksiz yatırım yapma. Bütçeni söyle sıfır sistem yazalım.
  • O işlemciye 16gb rammı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

o işlemciye öyle gereksiz yatırım yapma. Bütçeni söyle sıfır sistem yazalım.

Ya bana yaklaşık 3 ay idare edecek bişey lazım şu an bilgisayarım çok kötü durumda ram düşük ve ekran kartı kafayı yedi. İşlemcisi de bilgisayarın yaşına göre iyi sayılır idareten biraz yenilemem lazım ram ve ekran kartını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bujilermemeyapmış

O işlemciye 16gb rammı?

kardeşim bilgim yok dikkat ettiysen soruyorum olur mu diye sen de soruyla cevap verme istersen :)
  • simdilik. powrr dusukse. 4gb corsair ram 1600 mhz. hd 7750 al power yuksrkse 450-500 ise 7770 al isn gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bence eski nesil işlemcine yatırım yapmak hata olur.Yeni bir sistem önerelim senin için daha iyi olur.İşlemci ömrünü tamamlamak üzere çünkü.Zarar edersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acteur

Dostum bence eski nesil işlemcine yatırım yapmak hata olur.Yeni bir sistem önerelim senin için daha iyi olur.İşlemci ömrünü tamamlamak üzere çünkü.Zarar edersin.

Ya haklısınız da benim durum farklı biraz ben 3 ay sonra yeni bi laptop alıcam bu 3 ay için idareten pcyi biraz canlandırmam gerek. Yoksa eski bilgisayara tabiki yatırım yapmam da el mahkum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parocan

quote:

Orijinalden alıntı: Acteur

Dostum bence eski nesil işlemcine yatırım yapmak hata olur.Yeni bir sistem önerelim senin için daha iyi olur.İşlemci ömrünü tamamlamak üzere çünkü.Zarar edersin.

Ya haklısınız da benim durum farklı biraz ben 3 ay sonra yeni bi laptop alıcam bu 3 ay için idareten pcyi biraz canlandırmam gerek. Yoksa eski bilgisayara tabiki yatırım yapmam da el mahkum.

Durum öyleyse sen bilirsin arkadaşım.Üstteki arkadaşın önerdiği bileşenler uygundur senin için.

• yanlız benim ram yuvası ddr2
  • çöpe yatırım yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: parocan

quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

o işlemciye öyle gereksiz yatırım yapma. Bütçeni söyle sıfır sistem yazalım.

Ya bana yaklaşık 3 ay idare edecek bişey lazım şu an bilgisayarım çok kötü durumda ram düşük ve ekran kartı kafayı yedi. İşlemcisi de bilgisayarın yaşına göre iyi sayılır idareten biraz yenilemem lazım ram ve ekran kartını.

anakartın tam modeli nedir? ömevcut güç kaynağınız marka ve watt değeri nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.