Şimdi Ara

Ram Yükselteceğim Ama Kafamda Sorular Var !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewt arkadaşlar ram yükselteceğim fakat bi kaç aklıma takılan sorun var laptobumun ramı 2gb suan ve 1066 yazıyo fakat everestte 1066 (533 Mhz) olarak gösteriyor ben 1333 MHz ram taksam sistemim kaldırır mı bu rami sorun olur mu ha suan sistemimdeki ram ddr3 .Casper nirvana laptobumda yani rami en fazla kaça yükseltebilirim ve ramın Mhz si sorun olur mu ? 1333 mhz ramı takınca 1066 ramı cıkartacagım mecbur yanı bunu bılıyoru ben takacagım 1333 ve ya 1600 mhz ramı kaldırır mı bunu merak ediyorum

Sürç-i Lisan Ettiysek Affola ...

Ayrıca bana ram önerisindede bulunursanız sevinirim oyun yonunden yukseltecegım ramlerı 4 yada 8 gb yapacam sistemi şimdiden tesekurler.

Ayrıca anakart modelımı de yazayım unutmusum pegatron H36Y ... chipset intel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet686868 -- 23 Eylül 2012; 19:51:08 >

• Everest'te yazan değeri 2 ile çarpacaksın, yani 1066 Mhz olarak çalışıyolar. 1333 takarsan otomatikman diğerleriyle uyumlu çalışmak için 1066'ya düşer, bu bakımdan sorun olmaz. Laptopın tam modelini verirsen maksimum desteklediği kapasiteye bakabiliriz. Ama tahminim 4 Gb'tan fazladır.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cm3x2gsd1066-2gb-ddr3-1066mhz-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=36033
  • casper nirvana nb 15.6 inc

İşlemci Pentium P6100 @ 2.00Ghz 2.00Ghz çift çekirdek
    2Gb ram
    İntel Hd onboard ekran kartı
    pegatron h36y anakart bunlar özellikleri ...

şimdi ben metro 2033 ü hafif kasma ile bitirdim fakat ayarları cok dusukte ve cozunurluk 800 de bitirdim game booster felan acarak ben ramı degıstırsem 2gb iken diyelim 8 gb yapsam etkisi ne derece olur ?
  • etkisi olmaz ekran kartı olmadıktan sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç mi olmaz ?

bide bu harici ekran kartı olayı nasıl hocam express cıkısı var benım laptobun ondan alsam o olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet686868 -- 24 Eylül 2012; 0:18:44 >
  • hiç tabi.
    o sistemle o oyunu açman bile mucize dona dona oynadın herhalde

• yada hocam harici yi salalyalım ben bi ekran kartı takabılırmıyım laptoaba başka bi eger olursa hangi mode uyumlu olur

Bump : walla bazı cok nadir de olsa kastı ama gayet akışkan oynadım oyunu yani oyunun zevkini aldım ...

ha bide ekran katrım onboard hocam su ram min etkisi nası olmaz yaw :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet686868 -- 24 Eylül 2012; 0:24:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    radeon için bi soru
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buna ekran kartı takılmaz büyük ihtimal takılsa bile çok pahalıdır değmez.senin yapabileceğin yeni bir ürün ya da elindekiyle yetinmek

• ya ucuz yollu bı masa üstü pc alacam o zman hocam neyse sagolasın hocam yardımların ıcın .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.