Şimdi Ara

Ram yükseltmesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ii geceler bu foruma ilk mesajım
    sizlere bir sorum olacak bende fujitsu - siemens v2045 laptop var ve ben bunun ramlerini yukseltmek istiyorum
    uzerinde 2*256mb DDR2 ram var ve bu ramler 266mhz
    anakart intel chipset i915PM/GM
    bu bilgisayara ram alırken 333mhz yada 533 mhz alabilirmiyim sorun cıkarmı
    bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
    şimdiden teşekkurler

• Support for dual channel DDR2 400/533 MHz memory technology 

gibi özelliği olduğuna göre 533 'e kadar sorun teşkil etmez.
  • dostum cok teşekkur ederım ve izninle birşey daha sorabılırmıyım
    bu Support for dual channel DDR2 400/533 MHz memory technology yi nerde gördün nerde okudun acaba bu anakartın ozellıgımı?
  • Chipset özelliklerinden alıntı yaptım. Artı başka bir forumda şu şekilde mesaj yazmış birisi
    quote:

Aynı dizüstü bilgisayar modeline bende sahibim ve bende yakında sadece bellek(ram) güncellemesi düşünüyorum. Sizin sadece bellek ve hdd günceelemeiniz göze alırsak aslında herhangi bir siteye ihtiyacınız yok. Sadece orta ölçekli bir bilgisayar donanımları satan firma bulmanız yeterli olacaktır. Pek çok yerde Sodimm bellekler mevcut. FS v2045 için azami bellek boyutu 2 GB olarak belirlenmiş. Yani içerisindeki 2x256 MB lık iki modülü çıkarıp 2x1 GB PC 4200 DDR 2 533 MHz bellekler işinizi görecektir. Pek çok yerde bulabilirsiniz. HDD konusunda da pek sıkıtı yaşayacağınız düşünmüyorum. Sadece fikir vermesi açısından internet üzerinden satış yapan firmalara bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim.

Buda aydınlatır sanırım araştırmış arkadaş ve 533 Mhz 'in sorun olmadığını öğrenmiş

• dostum çok sagol gayet aydınlatıcı oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.