Şimdi Ara

Ramaladnis Gift yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana ramaladnis gift diye bir eşyaa çıktı galiba soket eklemeymiş fakat nasıl kullanılıyor tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum. yardımcı olur musunuz?

• Sadece silahlara soket açmaya yarıyor. Avantajı silah üzerindeki tüm özellikleri koruyup öyle soket açması, böylece mystic'ten soket açmayla kaybedilecek bir stat'ın önüne geçiliyor. Silah üzerindeki tüm özellikler işine yaracak durumdaysa ve soket açmaya değecek silah varsa kullan derim. Çünkü ender düşüyor bu ramaladni, uzun süreli kullanmayacağın silaha uygulama derim.
    Önce mystic ile istediğin bir özelliği değiştirip sonrasında ramaladni'yi kullanıp soket açabiliyorsun. Soket işlemi için ramaladni'ye sağ tıkla, sonra silaha sol tıkla, çıkan soruya evet dersin. Kullanınca yok oluyor ve geri değiştirilemez diyor uygulamadan önceki soruda.
    Örnek:
     Ramaladnis Gift yardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 8 Eylül 2014; 12:37:49 >

• Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    hocam bir sorum olacak. Wand of Woh silahindaki %10 damage ile ilgili..
    Bende bir tane 1 h sword vardi. (hc oldugum icin unuttum adini...) silahta soket yoktu. ve damage kismi(resimdeki ilk ozellik) 1100-1485 xxx damage idi. ias ve %10 damage vardi toplam damage ise 2500 filandi... boyle bisey mumkun mu?
    yani ozaman %XX damage silahlara eklenmis durumda degil mi?
  • %dmg, xxxx-xxxx element damage, attack speed hepsi silahın dps'ine ekleniyor ve eklenmiş hali görünüyor.
    Örneğin woh'a %damage koymadan önce görünen dps'i 2.000 civarındaydı, %10 damage koyunca mystic ile 2.260 dps'e çıktı.
    Bu silahlar da hc bu arada.
  • peki bende 2 tane var ondan 2sinide bir iteme basabilirmiyim? veya 1 soketi varken 2. soketi açabilir miyim?
    birde sadece silahamı basılıyor armora falan basılmıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaksaf1

peki bende 2 tane var ondan 2sinide bir iteme basabilirmiyim? veya 1 soketi varken 2. soketi açabilir miyim?
    birde sadece silahamı basılıyor armora falan basılmıyormu?

Hayır silahların soket roll hakkı 1 tane, bu yüzden 2 soket açma durumu yok. Silah dışında başka item'e ramaladni ile soket açılmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.