Şimdi Ara

Ramazanda kardeşlik projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramazanda başlatılacak uygulama ile Ak partiye üye olan partidaşların il ve ilçe teşkilatlarının talebi üzerine ramazan boyunca en az bir kere olmak kaydıyla herhangi bir suriyeli aileye evinde iftar vererek kardeşliğin pekiştirilmesi uygulaması öngörülüyor. İlk defa yapılması planlanan bu uygulama ile müslüman kardeşliğini pekiştirmek ve mülteciler ile Türkler arasında gerginleşen ilişkileri tekrar düzene sokmak hedefleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfbz -- 18 Mayıs 2017; 4:28:2 >

• Destekliyorum ama iftar yetmez, evlerine alıp baksınlar.
  • Evlerine alıp baksınlar. Kuru kuru kardeşim demekle olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evime gelicek ilk suriyeliyi silahla kovalarım öyle yok bunlar gelmeseydi türkiyeye şu an öldürdükleri bir çok vatandaş hayatta olucaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 18 Mayıs 2017; 8:8:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu uygulayacak akpli tanimiyorum ben.

Uygulayacak olan varsa da karilariniza kizlariniza dikkat edin.

• Suriyeliler oruç tutmuyor ki

• Caminin içi duruken diye bir laf var.Ülke sanki Amerika çok zenginiz.İlk başta almayacaktık ama artık geldiler insanın gözü görünce dayanamıyor çoluğa çocuğa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • it kopuk serseri sürüsünü alacaklarına önce gitsinler sokakta yaşayan çocuğa, evsiz insalara, garibanlara yapsınlar. varsa yoksa din kardeşi sürekli yardım yardım. bıktırdılar artık.
  • Bir şey diyeceğim bir sürü evsiz aç sokak çocuğu var. Daha geçen gün alışveriş merkezinin çıkışında, ki gece 11 falan, iki küçük çocuk geldi tost parası istediler. Bu çocukların, bu ülkenin vatandaşlarınınki can değil mi? Normal şartlarda ırkçı ya da milliyete dayalı insanları ayırmaya kesinlikle karşıyım ama bu durumun da suyunu çıkardılar artık. Kendi insanına düşman gözüyle bakıp Suriyeliyi dost görmek de iğrençliğin başka bir boyutu. Zaten AKP başlı başına bi sebeptir liseden sonra hümanizmden uzaklaşmamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 18 Mayıs 2017; 12:24:40 >
  • Yahu ilk ülkendeki fakir fukaraya yardım et ne bu suriyeli sevgisi ????? Metrobüse biniyorum zengini var fakiri var zengini ayrı dert fakiri ayrı dert. Gitsin zengin Floryada oturan Suriyeliler yardım etsin kardeşlerine
  • Son Dakika !!!

Ramazan'da Kardeşlik Projesi kapsamında, iftar için evine aldığı 6 kişilik Suriye uyruklu kişilerce feci şekilde katledilen Yılmaz ailesinin sır perdesi aralanıyor.

Ak Parti xxx bölge sorumlusu olan Hüsameddin Yılmaz ve Eşi A.Y, çocukları K.Y, E.Y, M.Y iki aile arasında çıkan tartışmadan dolayı feci şekilde can verdi. Tartışmanın çıkış sebebinin Suriyeli ailenin ezan okunmadan 30 dakika önce yemek yemeye başlamaları ve oruç tutmaları olduğu düşünülüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.