Şimdi Ara

RAMBO OKAN EMRE İÇİN BURDURDA :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu adamı dün saat 13:30 gibi ISPARTA'da bankalar cumhuriyet caddesinde yürürken gördüm. üzerinde hiç çıkarmadıpğı FB forması vardı arkasında reklam vardı galiba bodrumda bi otelin galiba....
  • İnşallah içeri girmeye çalışır, askerler de vurur şunu, Dünya da bir pislikten kurtulmuş olur. Genelde böyle temennilerim yoktur ama Rambo denen şarlatanın ne denli hasta ruhlu olduğunu çok iyi bildiğim için, pek üzülmem açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe

quote:

Orjinalden alıntı: »Keen«

RAMBO
    Fenerbahçe sevgisinden ziyade Galatasaray nefretiyle dolu olan insandır. Maçlarda kağıt ve poşet yemekle ünlüdür. Öz babasının evini yakmıştır . Mahkemede hakim Rambo Okan’a “Hiç bir insan öz babasının evini yakar mı?” diye sorar.
    -Rambo Okan ise ” O benim babam değil. Benim 3 babam var; 1- Atatürk , 2- Uche , 3- Cengiz Kurtoğlu” diye cevap verir.

Büyüksün Rambo ...

Övündüğünüz şeye bakın.Adam öz babasının evini yakıyor sizde bununla övünüyorsunuz.
    Yazık gerçekten çok yazık..

Hakkaten ya Bole bisi olmaas

• quote:

Orjinalden alıntı: be cool

O bayrağı dikebilmek için 1 gece scorboard'ın çinde yattığını biliyormuydunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

Ne diyor bunlar... Sizin tedaviye ihtiyacınız var. Şu adama bak bunun futbolla ne alakası olabilir. Santrada bıçakla bekleyen bir adam babasının evini yakan bir adam. Bu ne biçim hayat tarzı bu ne dingil yaşam bu ne bokem ya.

• quote:

Orjinalden alıntı: be cool

O bayrağı dikebilmek için 1 gece scorboard'ın çinde yattığını biliyormuydunuz

Ben 3 diye biliyordum . Hatta scoreboard un içine 2 kg çekirdek ve 5 litre su ile girmiş olduğuna dair rivayetler var .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.