Şimdi Ara

ramin kingston oldugunu nasıl anlayabilirim ve 400mhz yerine 333 gözüküyo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cimbomman

ahah gittim degiştirdim bugun got gibi kaldılar ahah adam bide orda takan çocuga azar attı bilmiyomus gibi.. mis gibi kabında kignstonımı aldım oh bee

512 ddr400 kingston u 63 milyona aldın he mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

quote:

Orjinalden alıntı: cimbomman

ahah gittim degiştirdim bugun got gibi kaldılar ahah adam bide orda takan çocuga azar attı bilmiyomus gibi.. mis gibi kabında kignstonımı aldım oh bee

512 ddr400 kingston u 63 milyona aldın he mi ?

he baba adamların suratını görmeliydin geri getirmicegimi düşündükleri için okadar ucuz aldım sanıyorum =) oh bee kalite beni cezbetti
    e ilk güvenemedim tekrar kazık yemeyim diye götürdüm başka pc ciye sordum ehh ewet dedi
    bana ilk verdikleri ram i sordugumda bu sıfır bile olmayabilir eski görünüyo demişti

• Sevindim.
  • Arkadaşım keşke Kingston almasaydın, takozlar doğru dürüst o/c olmuyor
  • hocam o/c yapabilsem zaten kingston deil başka bişey almış olurdum heralde =)
    yanına aynısından bitane daha almayı düşünüyorum ii performans vermezmi??
  • 512 mb kingstonu 63 milyona mı aldın abi? bence gene kazık yemişssin kesin o oem dir, veya gercekten 0 kıngston aldıysan o paraya bravo
  • quote:

Orjinalden alıntı: relf

512 mb kingstonu 63 milyona mı aldın abi? bence gene kazık yemişssin kesin o oem dir, veya gercekten 0 kıngston aldıysan o paraya bravo

bilmiyorum artık umarı olmamışştır öyle bişey ama kutusunda kitapçıgıyla falan verdiler bide kutusunun üstündeki no larla aynı etiketindeki nolar bide bay pazarklık yapıp aldım peşin bide kasa aldım belki kapamışlardır orda =)
  • orjinal olup olmadığını ram'in üzerindeki stickerda yazan son 4 hane ile kartın sağ köşesine basılmış numaraları karşılaştırarak anlayabilirsin.

2 numarada birbirini tutuyorsa ramlerin orjinaldir, tutmuyorsa kolpa.
  • eywalla birazdan bakıp yazarım orj. olup olmadıgını
  • kartın sağ köşesini bulamadım ama zaten olan numaralardan hiç biri tutmadı birbirini
  • Ram'in sağ tarafındaki son 4 hane ile ramin üzerindeki kingston etiketinin üzerindeki soldaki ilk rakamların son 4 hanesi tutuyorsa, ram orjinaldir.

Edit :http://www.asnet.com.tr/tr/index.php?Module=OrjinallikKontrolu&PHPSESSID=f99a91656e26aa6a197fd1a494119651

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 6 Temmuz 2005, 1:10:10 >

• tam orda bi etiket varwww.penta.com.tr var bu etiketi çıkarırsan garanti dışı kalır yazan ve bi seri numarası var diger taaftada parlayan bi kingston etiketi
  • o kadarda kurcalamayan ya orjinaldir
  • http://www.tomshardware.com.tr/community/showflat.m?Cat=&Board=othn&Number=165739&page=0&view=collapsed&sb=5 işteeeeee tam benim ramin özellikleri allah kahretsin bu sahte diyede gidemem ki tam bilmeden üffff
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkmag

Arkadaşlar lütfen sakin olunuz. Ram'ler kingston mu değil mi onu bilemem yalnız 333mhz gözükmesi tamamen işlemciyle alakalı bilmeden öyle kimseyi gaza getirmeyin arkadaşı mağazada güç durumda bırakmayın eğer işlemciniz 533mhz ise ramler 333mhz'de çalışır eğer işlemciniz 800mhz ise o zaman ramler 400'de çalışır şu an bende de öyle ramler 400mhz ama işlemcinin 533 olmasından dolayı 333'de çalışıyor lütfen bilmeden kimseyi yönlendirmeyin. Dediğim gibi markasını bilemem ama belki orda kingston vermemiş olabilir onu bilemem. yalnız çalışma hızı(333 olmasının nedeni) anlattığım sebepden dolayıdır.

komik...

• quote:

Orjinalden alıntı: madanci

o kadarda kurcalamayan ya orjinaldir

Penta yazıyosa orjinaldir dostum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.