Arkadaşlar ben bu ramlerle bu aleti 13-14 aydır kullanıyorum.Şimdi birden kitlenmeler Vdd voltajını açılışta kırmızı göstermeler başladı. Eski Biosuma döndüm formamtan önceki gene aynı, Fsb düşürüp 1400Mhz de açınca uzun süre hata bazen hiç kitlenmiyor bilgisayar. Normal bile çalışmıyorki veriim voltaji yapiim overclocku Ya işlemci yada anakart patladı diyırum ben Bakalım arkadaşa makina toplıycam o zmn denicem işlemcisini takıcam anakartıma bakıcam ama oda sempron neyse artık bakalım...
arkadaşım senin sistem bende de var eskiden bilgisayarın açılmama problemi bende de vardı bunun sebebi voltaj yetersizliği .Benim kasamın içindede 350 w codegon psu var.Ben çözümü kasa fanlarımı 4 adet dışarıdan güç besleyerek sistemden ayırdım .CPU nun çalışması için belli bir voltaj değerinin PSU tarafından sağlanması gerekir altında cpu çalışmaz
Ramlerın hızını dusur oyle dene,bende2600+ vardı 183 mhz gecemıyodum sonra ramlerı 1;1 yapdım 205 mhzde acdı makıneyı ama stabıl degıldı 200 e gerı dondum ,Gecenlerde sata hdd aldım gene sapıttım bılgısayarım gene 166*11,5 e donduk senın kesın ramlerın hızlarını dusurmen lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme