Bildirim
Ramleri ışıklı rgb sonradan yapılabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet mümkün Ramde sogutucu varsa çıkartıp yenisini takmanız lazım yoksa direk takiyorsunuz amazon.de satılıyor Corsair olanlar €36 bilinmeyen markalar €10 bandında.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
örnek varsa alabilir miyim benim ramler bunlar www.vatanbilgisayar.comGSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayarhttps://www.vatanbilgisayar.com/gskill-16gb-2x8gb-ripjawsv-kirmizi-ddr4-2400mhz-cl15-12v-dual-kit-ram.html
-
Kusura bakmayın bildirimi görmemişim buyrun.
https://amzn.to/2JjyknP
Bunlar soğutucu yanlızca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoonBoi -- 6 Temmuz 2019; 21:59:26 >
Teşekkürler -
Yine aynı sitede €10 civarinada satılanlar var ama bana corsair tasarımı daha hoş geldiğinden bunu yolladım.
Teşekküler en kısa zamanda getirteceğim
Hocam aldınız mı ürünü? Attığım linkteki ürün soğutucu değilmiş. Anakarttaki boş RAM slotları dolsun diye üretilmiş yani 4 ram slotlu anakart varsa 2 slot dolu ise bundan alıp diğer 2 slot dolduruluyormuş. Ama €10 satılan ürünler soğutucudur. Bunları aldıysanız iptal etmenizi tavsiye ederim diğerlerini alabilirsiniz. Ama bunlari alırsanız 4 slotlu anakartınız varsa bu ürünü alıp diğer 2 slotu doldurabilirsiniz. Yanlış ürün tavsiyesi yapmışım kusura bakmayın. €10 satılan soğutucular görünce bunuda öyle sogutucu zannettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoonBoi -- 24 Temmuz 2019; 15:56:49 >
Teşekkürler ilginiz için ay dönsün alacaktım iyiki mesajınıza baktım -
Önemli değil hocam tekrar kusura bakmayın.
ilgin için teşekkürler önemli değil bide ekran kartını satabilsek iyi olacak :( -
Kart ne hocam bu arada bu €10 olanlar kesin soğutucu :D Ramlerdeki ışıkları kontrol etmek için Ram soğutucusuna bağlı RGB kontrol kablosunu anakarttaki RGB girişine yada kendi kasanıza ait RGB kontrolcünüze takıyorsunuz.
RAM Soğutucunuzu çıkartıp RGB soğutucuyu takmak için video;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoonBoi -- 26 Temmuz 2019; 23:40:2 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X