Şimdi Ara

Rammus Bir Efsanedir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben senin gibi boş işler müdürü müyüm? Ancak kendini avut şu çocuğa bak ligi ile övünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

Ben senin gibi boş işler müdürü müyüm? Ancak kendini avut şu çocuğa bak ligi ile övünüyor

Evvet lowla sohbetin son noktasına ulaştık sen akıllıca dursan kimse seni ezmez. Bilmediğin halde oyunu yorumluyorsun yazık günah öğrenmek isteyen kişiler okuyor forumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oda Kokusu kullanıcısına yanıt
    Lütfen sadece uzaklaş ki daha fazla gülmeyelim. Oyun sohbeti ile ezmek mi? Kardeş lütfen senin hayatın oyun olmuş herhalde başka ilgilendiğin alan yok
  • quote:

Lütfen sadece uzaklaş ki daha fazla gülmeyelim. Oyun sohbeti ile ezmek mi? Kardeş lütfen senin hayatın oyun olmuş herhalde başka ilgilendiğin alan yok

Yok hayır. Gayet sosyal, kültürlü,eğitim olarak iyi seviyede biriyim. Fen liseliyim seneye tıp kazandım konuma bekliyorum

• shen daha iyi geliyor bana da ultisi sayesinde bizim takımda tek yakalananları kurtarıyorsun falan takım oyunu için baya ideal bir seçim shen hasarı da iyi oluyor as jung itemi ve haşmetli hydra ile
  • Her şampiyona karşı alınmaz. Rakip işini biliyorsa e atamadan aradan çıkarırlar. Çivili çok iyi gidiyor rammusa.

• Oda Kokusu kullanıcısına yanıt
    Sen neden herkesle kavga ediyorsun hep merak ettim?
  • Cass, Azir gibi late game dps mageler varsa hiç tavsiye etmem.
  • Rammus en oynanmayacak sezonlarından birisini yaşıyor. Sezon başında inanılmaz bir üstünlüğü oldu top lanede. Tank itemlerine (Özellikle sunfire ve ölü adamın zırhı) ve ultisine gelen nerf son darbeyi vurdu. Ben oyuna başladığımda Rammus oynayarak 30. seviye olmuş biriyim. İnanılmaz bir sempatim vardı, her özelliğini az çok kendimce bilen birisiyim (TR-EUW-TR geçmiş birisiyim 220k civarı Rammus puanım var). Artık eskisi kadar tüm adcler üzerinde latede üstünlük kuramıyorsun. Eskiden (s3-4 başladığım dönemler) rylai, cehennem, can ormancı itemi, çivili, ayakkabı yapınca kışkırttığım adc inanılmaz yüksek bir hasar alıyordu hatta ne kadar çok kasmışsa o kadar çabuk tek yiyordu, bunu hissedebiliyordunuz. Vayne hariçti tabi buna. Şimdi de jhin çıktı kore meta mf, luci vs çıktı. Kesiyorlar sizi bir şekilde, hala var olan avantajları elbette var. Eğer gerçekten Rammus'un hangi itemlerle ne kadar güçlü yanlarının olduğunu kavrayan birisiysen karşı takımı komple tilt edebileceğin ender şampiyonlardan birisi. Tek tavsiyem karşına bu aralar full ad takım gelse bile Rammus'u picklemek için düşün.

• oyunun en iyi tanklarından ramo dayı :D sonra trundle nau seju diye gidiyo gerçekten bela heleki bulut ejderini aldıysan üstünde bot varsa 1 k speedden fazlası her şey seninle bot lanedede quinn varsa yarışın :D
  • rammus oynayasım geldi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oda Kokusu

quote:

Yok hayır. Gayet sosyal, kültürlü,eğitim olarak iyi seviyede biriyim. Fen liseliyim seneye tıp kazandım konuma bekliyorum

Ban yemişsin noob hala konuşuyon bi kapa çeneni

• liss-zac-orianna-zyra-corki böyle bi takıma rammus alda ömrünün tiltini ye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.