Şimdi Ara

Rammus zaten OP değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Oguzstyler

çocuk Türkçe zaiyati. kendi dediğini kendi anladıysa gene iyi.

türkçem bozuk buna karşı yapabileceğim hiç bir şey yok rahatsız ettiysem özür dilerim

ha bu arada yazdığınız cümlede 3 tane yanlış var haberiniz ola

Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathlyVisage -- 14 Ağustos 2015; 13:50:13 >

• DeathlyVisage kullanıcısına yanıt
    Abim beni iyi dinle Türkçen bozuk çünkü eziksin, çünkü özen göstermiyorsun. Orada özenti özenti ingilizce alıntı yapacağına diline sahip çık, birşey yazarken emek harca. Paso lol atacağına da aç arada iki kitap oku. Ben zamanında Türkçe'den 43 net çıkarmıştım Öss'de, her zaman ders verebilirim. O 2 gram beyninle 3 tane yanlışın var demişsin. Bahsi geçen yanlış senin gibi mahlukata özenmediğimden, sen ise anlatım bozukluğu, cümle düşüklüğü, kelime katli, kısaca bi dil üzerinde yapılabilecek bilimum yanlışı yapıyorsun. Yani kendi ana dilinde yazmana rağmen aynı ana dile sahip olan başkaları yazdıklarını anlayamıyor!!!

Senin gibi bir seviyesiz "wise man" oluyor biz "fool" oluyorsak -- lafın gelişi bile olsa -- vay halimize. Tekrar söylüyorum özenti olma kendin ol! Komik oluyorsun! Birisi gelir o sağda köşede duyduğun üç beş lafı sana döşemesini bilir.

• Çivili nerf

Rammus buff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.