Şimdi Ara

Ramos Tam Bir Prof (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yahu şu foruma yıllardır üyeyim. Senin daha 1 mantıklı yorumunu göremedim arkadaş. Faule maruz kalan Salah. Diyorsun ki kendi taktı. Kendi taktı da Ramos bıraktı mı adamın kolunu geri ? Çekti indirdi işte.

Yukarıda da bir Madrid fanatiği at gözlüğü örneği falan vermiş. Arkadaşım ne at gözlüğü ? Ramos bildiğin tuttu indirdi adamı kolunda. Öyle bir düşme gördün mü sen hayatında ? Salah Ramos'un altına doğru çekilerek düştü resmen yere.

Şimdi sen dersin ki o tarafta yer çekimi fazla
  • dün gece ana maç konusuna gereken linkleri attım adam profesyonel lavuk!
  • Tertemiz pozisyon. Stoperin tanımı Ramos olmalı.
  • Salaha çok üzüldüm. Pozisyon ile ilgili en doğru yorumu tv.de ömer üründür yaptı salah ramos ile böyle bir mücadeleye girmemeli idi.
    Başta arkadan içeri girip ramosun koluna sarıldı ramosta bunu fırsata çevirip salahın kolunu bırakmayıp çok fena yere indirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSlilerin hepsi blocklu dostum gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 27 Mayıs 2018; 16:52:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

Evet, doğru, ikili mücadele gereği kollar birbirine giriyor fakat dikkat ederseniz ondan sonra ramos kolu tutuyor, kelepceye alarak yere düşüyor. Yorumunuzun Altinizdaki arkadaş bu anin fotoğrafini koymuş. Ramos bilerek o kolu tutuyor ve bırakmıyor. Bildiğin salahi kolundan yere sürüklüyor, yere vuruyor. Nerden tutsan elinde kalacak bir pozisyon.

Ama dediğiniz gibi kol kola ilk girme girişiminde salah bulunuyor. Ramosa firsat veriyor.

Salahin tek hatasi ellerini açmasıdır.
    Benim belirtmek istediğim nokta Ramos'a fırsat vermeseydi zaten. Keşke yapmasaydı.

• Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Bakmakla görmek arasında ciddi farklar vardır.Kardeşim o fofoğrafa o pozisonun videolarına 10 farklı açıdan bak herkes başka şeyler görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturcha

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/133074399
    Ne yapsalar boş :)

Ramos Tam Bir Prof

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 28 Mayıs 2018; 2:51:13 >

• Tam bir kasap.
  • Salah seviyesinde bir futbolcunun kendini korumayı da öğrenmesi lazım. Yada birilerinin öğretmesi. Yetenekleri ile sivrilen bu tip futbolcuları sakatlamak isteyen , sindirmek isteyen çok olacaktır. Ramos orada sert bir hareketle gözünü korkutmak istemiş de Salah düşüşü sebebiyle omzunu bırakmış . İnşallah kalıcı olmaz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

TSlilerin hepsi blocklu dostum gözükmüyor.
  • Klasik Ramos hareketi aslına bakarsanız bu pisliği severim tam bir kaptan ve forvet parçalayan defans tabiri bu oluyor intihar timi gidiydiler Ramos ve Pepe.Ama açıkçası söylemeliyim.Ramos hep böyle yani bir kişiyi hedef alır ve üstüne oynar yıldırana kadar ister bu Atm maçı olsun ister Las Palmas kendisini zora sokan herkese böyle pis işleri yapar başta tabi uygun anıda yakalarsa iyi alıştı buna.El Clasicolarda zaten kendisi bildiğin mimli bir zat.Yapmadığı pisl*k yok.Futbol teröristi sahada bildiğin.

Milli takım lariyerinde en fazla kart gören oyuncu(16 sarı) bakın İspanya milli takımı bu top oynayan bir takım yani aynı zamanda La Liga'da en fazla sarı kart (214) en fazla kırmızı kart ki bu bir rekor (24) sahip bir kişidir.Bu 24 kırmızı aynı zamanda dünya rekorudur.Bunu aynı zamanda dünyanın en çok kollanan takımı Real Madrid forması altında yapmıştır.Büyük başarıdır.O forma altında kalıp bu kadar kart alabilmek.Ortamlarda dünyanın en iyi stoperi dersin kim bilecek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.