Şimdi Ara

ramos w30 getirecek aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ramos w30 tablet almak istiyorum ama gümrük vesaire uğraşmak istemiyorum :) satışa cıktığında ister oradan gelirken getirecek olsun ister buradan ben sipariş verir getirirm komisyonla satarım diyen olsun bir bunu getirip bana makul farkla satabilirmi?(yalnız gümrükte patlarsa sorumluluğu almam trye geldiğinde havale gecerim ancak)

• valla ben de bu tableti almayı düşünüyorum. ekimin ortalarında piyasada olacakmış sözde.. zaten piyasaya çıksın dh den getiren olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno1905 -- 26 Eylül 2012; 19:53:33 >
  • hehe sayfasında ön satışta su anda süre olarak bu ayın 28 ile önümüzdeki ayın 10 u diyor. Fiyatta 270$ + 25 30$ kargo

http://www.ramos-sale.com/ramos-w30-quad-core-tablet-pc-with-gps-bluetooth-fm-2gb-ram.html

yaw piyasaya cıkınca fiyatı yükselme falan olur mu acep?
  • bu tabletten ben de almayı planlıyorum. piyasadaki 1.500 liralık tabletlerden daha iyi özelliklere sahip. (daha iyisi sadece snapdragon s4 prolu tabletler ki onlar da yurtdışında bile 1300$)
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendofbedwyr

Merhaba

ramos w30 tablet almak istiyorum ama gümrük vesaire uğraşmak istemiyorum :) satışa cıktığında ister oradan gelirken getirecek olsun ister buradan ben sipariş verir getirirm komisyonla satarım diyen olsun bir bunu getirip bana makul farkla satabilirmi?(yalnız gümrükte patlarsa sorumluluğu almam trye geldiğinde havale gecerim ancak)

Teknofark 499 tl ye getiriyor.Anasayfada ilk sırada ürün mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.