Bildirim
Rampage Ultimate Kb-R96
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Klavyeyi yeni aldım. Forumda bununla alakalı yazılıp yazılmadığına bakarken senin bu yazını gördüm. Almadığını umarak klavye hakkındaki düşüncelerimi yazmak istiyorum. Henüz almadıysan umarım sana yardımcı olabilirim.
Klavyeyi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve başta şunu söyleyebilirim ki siyah optik switchler gerçekten başarılı switchler olmuş. Ses olarak blue switchden geri kalmıyor aynı zamanda optik olduğu için tepki süresi oldukça iyi. RGB için herhangi bir şey söylememe gerek yok sanırım çünkü videolardan gerçekten rahat bir şekilde anlaşıldığını düşünüyorum. Ayrıca klavyeden beklediklerimizin dışında su geçirmez olması gerçekten harika. Şimdi klavyenin olumsuz yönlerinden bahsedelim. Switchler gerçekten başarılı fakat zaman zaman minik bir dokunuşla yazıdığı oluyor. Demek istediğim click sesini duymadan tuşa bastığın oluyor. Fakat bu büyük bir problem değil benim için. Ayrıca klavyeyi bilek desteğini vidalarından çıkarmadan bilek desteksiz kullanmak için elverişli değil çünkü klavye aşırı yukarıda kalıyor(Bilek desteğini çıkarmak garantiyi bozmuyor.). Eğer arada bilek desteğini kullanmak istemezsen her seferinde vidalarından sökmek ve tekrar monte etmek gibi işlerle uğraşman gerekiyor.
Klavye hakkında aklıma gelenler şimdilik bunlar.
-
Klavyeyi Aldım Teşekkürler Rampage Orion Blue Swtich Aldım Memnunum Yazınız İçin Teşekkürler :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X