Şimdi Ara

RamseyBolton hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elimdeki son as adamın dibidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FEC3F5C2 -- 29 Eylül 2022; 20:38:27 >
  • Hocam dmye hala bakmadın

• Yagizo1 kullanıcısına yanıt

hocam valla ne zaman bakcaktım neye bakcaktım hiç hatırlamıyorum bir hortlatıver mesajı

• Valla boş sallıyordu hocam bazen. İnanç meselelerini tartışıyorduk bir ara forumda. "İnançsız olduğunu söyleyip havalı olmaya çalışma" ana fikrinde bir cümle sarf etti ama hoş bulmadım normal olarak. Kendince laf attı ultra olgun arkadas :s

• olm bu frenchianti denen nerede amk onu bulamadım bi

• İsimlerini hatırladıklarım...
    Hepsinin çok yardımı oldu.

• Özel mesajda hocam duruyor hala

• Lan tam ayağımın dibindeymiş fırlama @mad max 97 usta napiyon ya nasilsin gormeyeli ? Olm senin niye eski nickin yazmıyor profilde ? Mezun musun ne oldu son durumun ? Nick gokmengzsr belki hatırlarsın  

• 3 aydan sonra eski nick kayboluyor hocam :D mezun değilim ya hukuk okuyorum izmirde şimdilik para biriktirmek için, sonra ankara ya da istanbula geçicem daha karar vermedim

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

• furkaannn1421 F kullanıcısına yanıt
    Benimle hemşeri çıktı bira içecektik temmuzda ama kaldı oyle. Forumu bıraktı sanırım hiç görmüyorum. 9k yaptı yanlış hatırlamıyorsam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yagizo1 kullanıcısına yanıt

kanka ders anlaminda cok sağlam biri değilsen bazıları pek adam yerine koymuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha iyi bekliyordum ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ybs yazmamis miydiniz yanlış mı hatırlıyorum

• emreboss kullanıcısına yanıt
    listemde vardı ama son 2 gün kala değiştirdim

• o anlamda bir cümle kurduğumu hatıralmıyorum. geçen sene ramazan ayında -çalışma düzeniyle ilgisi sanırım- bir konu açılmıştı, orda anlamsız bir şekilde hangi allah ramazan ne vs vs gibisinden laflar yazanlara çıkışmıştım haklı olarak. orda adam tavsiye istemişti sadece ama bir kaç gereksiz bunları yazmıştı ben de demiştim ki ne gerek var okay inanmıyorsan inanma bunu burda göstermeye ispatlamaya çalışmanıza gerek yok tamam kardeşim en çok sen inanmıyorsun gibisinden bir şeyler yazmıştım. herkesin fikrine saygım var ama bunu yazanların yok.

• elimdeki son as değil kullanıcısına yanıt
    Evet aptal aptal şeyler yazan çarlar vardı

• elimdeki son as değil kullanıcısına yanıt

"o anlamda bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum" yazıp cümlenin sonunda "tamam kardeşim en çok sen inanmıyorsun gibisinden bir şeyler yazmıştım" demene , ayrıca "herkesin fikrine saygım var ama bunu yazanların yok." yazmana bakarsak büyük çelişki içindesin ya da saygısız biri olduğunu dile getiremiyorsun üzgünüm  

• okuduğunu anlama kabiliyetinde büyük eksiklikler olduğunu görüyorum.

düzgünce tavsiye isteyen adama saçma sapan şeyler yazan siz çok saygılısınız ama buna karşı çıkan ben saygısızım okay güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elimdeki son as değil -- 29 Eylül 2022; 22:40:34 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.