Şimdi Ara

İran aynen bu duyuruyu' yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: turkiyemeister

quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

quote:

iran amerikaya karşı hiç bir yapamaz.amerika irana nükleer bomba atar .iran kim de amerikaya meydan okuyor.

amerika irana nükleer bomba atar, iran amerikaya füze atar, amerikanın babası iranı döver yani? çok kolay değil o nükleer bombaları atmak.japonya değil burası iran

nükleer bomba atmasada hava bombardanı ve kara harekatı ile iranın işi bitirir.

iranda armut toplar dimi

quote:

amerika hiç bir zaman mert olmadi olmayacakta silah çıktı mertlik bozuldu diyolar ya savaş ucaklari çıktı mertlik mozuldu ayni şekilde çünki amerika karada hiç bişey YAPAMAZ işi gücü havadan füzelerle vurmak

örnek vietnamda yenildi çünki kara savaşı oldu çoğunlukla

evet sana katılıyorum vietnamda ağzına s*çtılar abdlilerin
    bide "Bir Zamanlar Askerdik" filminde abdliler vietnamlıları yendi diye göstermezlermi gıcık oluyorum
    ve bide Pearl Harbor filmini 10. cuya izlerken bile zevkle izliyorum
    Japonlar darmadağan ediyor abd donanmasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 26 Nisan 2007; 17:26:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

quote:

amerika vatandışı değlim safkan türküm. ancak iran belki rahatlıkla işgal edilemez ancak azeri ayaklanması ile rahatlıkla bölünebilir.

Safkan türklükle abd vatandaşlığının ne alakası var acaba? safkan türkler abd vatandaşı olamıyomu?

arkadaşım türkiyede yaşıyorum. ancak belki direk irana sardırmazlar içten azerileri ayaklandırıp sonra bir nedenle girerler.
  • Amerika el-kaide ile baş edemezmi ? o zaman yakalamak için neden o kadar uğraşdı ?
  • Amerika istese şimdi İranın yedi sülalesini o topraklardan kaldırır İran kaşınıyor
  • amerika irana nükleer bomba atamaz çünkü nükleer bombanın etki alanı düşünemeyeceğiniz kadar çoktur yani irana atılan bir nükleer bomba türkiyeyide etkileyecektirki bu hiç hoş olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.