Şimdi Ara

RAN ONLiNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vallla ben yeni char acıyodum surekli bu lvl 15 oldu nick _Cruel_ konusurz.
  • Sell shop için bussines card a sahip olmalisin. Onuda sadece epointle sitedeki item shoptan alabilirsin trade edilebilen bir item degil. Diger tum epoint malzemeleri trade edilebiliyor,yani marketten bulabilirsin.Özellikle kampus dişina çıktığınızda size gerkli olacak en iyi item buddy transmission karttir. Bu kartla arkadas listenizdeki kişilerin yanina telepot olabilirsiniz. E point alma yollari ekart la yukleyebilirsin (türkiyede ekart satisi yok arastirdim) veya kredi kartiyla alabilirsin. Eger yenisen lvl 30 a kadar buldun burr ve prot pot olari saklayin derim. Markette bagirarak tanesi 400k dan satmayi deneyin. Silah ve zirhlari upgrade etmekte kullanildigindan oyunun en populer malzemeleri.oyuncular stone diyor kisaca. Eger stone bulmak isterseniz phoenix lab ve practice room oyunda en fazla dustügü yerlerdir.Bazen 5 dakika 2 tane buldugum oluyor.
    epoint almak eger kredi karti ile falan ugrasamam derseniz e kart alabilecek arkadaşlar bulun derim size 100 epoint 800k oyun parasina satiyorlar ortalama. Tabi bu durumda karşılıklı güven lazim kaziklanabilirsinizde fakat benim başıma gelmedi henüz. Aldiginiz epoint numara ve sifrsinizi e-games in resmi sitesindeki acountunuza girip yukleyin. Not bu oyun icin aldiginiz account butun e-games oyunlarinda gecerlidir. Sahip olduunuz epointleri baska oyunlarındada kullanabilirsiniz.
    Biraz karişık oldu ama umarim yardimci olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilyum -- 16 Ocak 2006 11:37:14 >

• ben gelirim sizin oraya gezip tozmaya
    ama savaşmam ona göre yanınızda konuşurum
  • GEL GEL BEKLIYOUM EHUEHU
  • Gelin bi guild açaLıM ? Pheonix'de
  • oyun kaç mb ??
  • 500 mb ama dehşet bişi uheahuehuauheuh crueli patakladım :D
  • YAAAVVAAAASSSS kimi patalıyon laa 2 cakıyom direk suluk gibi yapısıyon bu arada tnnt gelde az kasak...
  • beyler guıld acarsanız ucun ısım yapmayın sakın ha adam gıbı kısa bısı olsun tırk murk de yazmayın amele gıbı muahha
  • adı karar verildi TurkMurK
  • [Mystic] falan olsun bence
  • oyunda bi turk guildi var aslinda (ph student) lideri
    bir archer. nicki YANLIZLAR
    guild ismini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilyum -- 17 Ocak 2006 1:12:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.