Oyunda rank hack yapan pek cok kisiyi reportladim fakat hepsi hala pasa pasa oynuyorlar bu rank hack in bir yaptirimi yok mu ?
oyunla ilgili tek sorun keske sadece rank hack olsa ıw nin rank hackten once onlemesi gereken biton sy var ama hala...
Aslinda rank hack olayi en buyuk sorunlardan bir tanesi millet 3 ayda prestij 10 oluyor adamlar 1 dakikada hem prestij 10 oluyor hem tum silahlarin eklentileri perkler vs hepsini aciyorlar cok sinir edici birsey
ya yanlız karn-ı bahar soyleyipte kalbini kırmak istemiyorum ama oyunda her yaptıgın sey icinde baslık acma.baskalarıda soyledi bunu ama tersleyi veriyorsun.yok nuke attim,yok hack attim,yok niye aldım.forum u yıldırım demirorenin bjk yi sahiblendigi gibi sende cod bolumunu sahibledin.
5 prestij bitirdim zar zor 10 tane bitiricek kadar vaktim yok
@hsngencer her yaptığım şey için başlık açmıyorum ilk defa nuke attim açtım evet ilk defa atıp video koyanlar bile oldu ak 47 ye red dot takayim mi diye sordum çünkü gerekliydi f2000 hakkında konu açtım bilgi aldım şimdi de rank hack hakkında bilgi almak istiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme