Şimdi Ara

Rank-Up

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda 11 oldum verdiğim statlar rank-up takilerle aynı ama officer görevi vermiyor.Başka görevim yok baktım.
    Ne yapmalıyım?Lütfen yardımcı olun!!:(

• Demek istediğini tam olarak anlamadım, ama cabal online resmi forumlarında türkçe bölümü var, ordan sorununa daha doğru bir cevap bulabilirsin. Sorunu anlasaydım yardımcı olabilirdim tam olarak demek istediğini anlamadım :(

Eğer demek istediğin rank up 12 olmak ise gerekli levele gelmemiş olabilirsin, bu nedenle görev vermez.Aşağıda verdiğim listede rank up 11 den sonra 12 ve daha sonrasına geçmen için gereken görevler var.

Ayrıca belirteyim bu görevler kolay değildir, yani hadi level 120 oldum hemen gidip o görevi yapayım dersen büyük ihtimal yapamazsın, yanına sağlam birini almanı tavsiye ederim.

Şimdi aklıma geldi eğer henüz bir ulusa girmediysen bu rank up görevlerini de alamazsın, cap veya proc bir ulus seçmen gerekir.

Bir ulusa girdiğin ve gerekli levele geldiğin takdirde bu görevleri gerekli levelleri geldiğinde alabilmen gerekir.
    * Level 110 BSLV UP Special Training #1
    Defeat 200 Bloody Orcs in LakeSide and 30 Blaze Hounds in Volcanic Citadel
    Reward Class Rank 12: Battle Mode 1 (Combo accessible). Bike Chain Attack Skill Level 3

* Level 120 BSLV UP Special Training #2
    Defeat 100 Bloody Ogres in LakeSide and 50 Dark Phlanaxs in Volcanic Citadel
    Reward Class Rank 13: Buff Time 150% UP. Buff Quantity Limit increased to 6. Bike Chain Attack Skill Level 4

* Level 130 BSLV UP Special Training #3
    Defeat 70 Flame Zombie Warriors in Tower Of Dead (B2F) and 150 Ectoleafs in Mutant Forest
    Reward Class Rank 14: Battle Mode 1 + Aura Mode (Combo accessible). Buff Quantity Limit increased to 7

* Level 140 BSLV UP Special Training #4
    Defeat 80 Durahans in Tower Of Dead (B2F) and 100 Viants in Mutant Forest
    Reward Class Rank 15: 2 Identical series of Buffs can be used and overlapped. Buff Quantity Limit increased to 8

* Level 150 BSLV UP Special Training #5
    Defeat 80 Death Knights in Tower Of Dead (B2F) and 150 Armaps in Mutant Forest
    Reward Class Rank 16: Buff Time 200% UP. Buff Quantity Limit increased to 9

* Level 160 BSLV UP Special Training #6
    Defeat 40 Vice Felichras in Forgotten Temple (B1f) and 60 Lobatums in Mutant Forest
    Reward Class Rank 17: Buff Quantity Limit increased to 10

* Level 170 BSLV UP Special Training #7
    Defeat 30 Groga in Forgotten Temple (B1f) and 50 UMD-02 Cornus in Pontus Ferrum
    Reward Class Rank 18: 3 Identical series of Buffs can be used and overlapped

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 2 Eylül 2010; 21:42:44 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.