Şimdi Ara

Ranked da Sıralı seçim hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direk olaya giriyorum . Şimdi herkes bilir bunu Derecelide şamp. seçme ekranı geldiğ an mid top .... yazılır. Tamam bu doğal bişey herkes istediği yeri yazabilir orada oynamak isteyebilir. Ama herkes sırasını bekliycek ve ne kalırsa ona göre alcak. Last pick mid der . Ben mid alacam dersin başlar : Aha troll report bıdı bıdı yarım saat .. Burdan o noob lara veletlere her neylerse onlara sesleniyorum botlarla kurun oyunu mid yazın seçin midi locklayın oynayın ranked girmeyin. SIRALI SEÇİM yazıyo. YAZAN ALIR yazmıyo. Artık öğrenin bıktırdınız. Bu konuda siz ne düşünüyorsanız yazabilirsiniz. eleştirilere açığım

• change yapabilen elemanlar sevilir her rolden en az 4-5 tane champ olmayan ranked girememeli giripte oynayamam diyen de oyundan uzaklaştırmalı. yada ranked cezası gelmeli en az 50 oyun.

ilk pick son pick olayı kesinlikle yalnış istişare ile konuşa konuşa değişe değişe karakterleri en mantıklı takım kurulur oynanır aksi taktirde dodge.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

change yapabilen elemanlar sevilir her rolden en az 4-5 tane champ olmayan ranked girememeli giripte oynayamam diyen de oyundan uzaklaştırmalı. yada ranked cezası gelmeli en az 50 oyun.

ilk pick son pick olayı kesinlikle yalnış istişare ile konuşa konuşa değişe değişe karakterleri en mantıklı takım kurulur oynanır aksi taktirde dodge.

keşke....... nerde öyle bi takım trollolollo yazıyolar hemen yok efendim ben dedim mid or feed başka yerde oynayamıyorum abii git botlarla oyna ******* yazdırıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

change yapabilen elemanlar sevilir her rolden en az 4-5 tane champ olmayan ranked girememeli giripte oynayamam diyen de oyundan uzaklaştırmalı. yada ranked cezası gelmeli en az 50 oyun.

keşke....... nerde öyle bi takım trollolollo yazıyolar hemen yok efendim ben dedim mid or feed başka yerde oynayamıyorum abii git botlarla oyna ******* yazdırıyolar

alt f4 at lp düşer elo kalır.. kazanabileceğinize emin olduun oyuna girersin.
  • quote:

quote:

quote:

alt f4 at lp düşer elo kalır.. kazanabileceğinize emin olduun oyuna girersin.

nereye kadar alt F4 be hacı. 5 dk ceza 30 dk ceza elo gidip durcak gece bile geliyolar okullar kapandı. anası babası yatınca kalkıp pc mi açıyılar napıyolar

• Adam supp da kotu ise midde iyi ise o adamin supp mu gitmesini tercih edersin mid mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PryZeX

Adam supp da kotu ise midde iyi ise o adamin supp mu gitmesini tercih edersin mid mi

O adamlar aslında mid bile oynamasını bilmiyor ki. MID MID MID MID diye ağlayan adamlar oyun boyu laneden çıkmıyor. TFlarda "ADC fokuslancam xdxdxd" yapıp yürürken ölüyor. Çok gördüm bunları. Adam daha APC'nin işi nedir bilmiyor ama "MID OR FEED" diye böğürüyor. Onun doğrusu "MID AND FEED" oluyor o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Adam supp da kotu ise midde iyi ise o adamin supp mu gitmesini tercih edersin mid mi

En az 2-3 lanede idare edebilecek kadar oynamadan rank girmesin o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

O adamlar aslında mid bile oynamasını bilmiyor ki. MID MID MID MID diye ağlayan adamlar oyun boyu laneden çıkmıyor. TFlarda "ADC fokuslancam xdxdxd" yapıp yürürken ölüyor. Çok gördüm bunları. Adam daha APC'nin işi nedir bilmiyor ama "MID OR FEED" diye böğürüyor. Onun doğrusu "MID AND FEED" oluyor o zaman

+1
  • Aynen beyler bıktım artık duo girerek olasılıkları daraltıyorum sizde öyle yapın. iyi oyuncu yok değil o da var ama çoğu noobların gölgesinde kalıyor. onlara laf anlatmaktan göremiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

+1

Oylelere bende sinir olurum mid or troll mid desen birakirim ama troll derse bende trollerim evet mid diyenlerin cogu oynamayi bilmez ama her oyunda cok iyi oynucak diye biseyde olmaz

• Mid or feed diyeleri geciyorum bastanda sirali secim demissin tamam ama ben solo diyorum mesela adamlardan rica ediyorum ben solo gideyim diye ondan yaziyorum sirali secimolmasi onemli degil oraya ne oynamak istedigimi yaziyorum ben duzgun cevap vermezse seciyorum kafama gore

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

Mid or feed diyeleri geciyorum bastanda sirali secim demissin tamam ama ben solo diyorum mesela adamlardan rica ediyorum ben solo gideyim diye ondan yaziyorum sirali secimolmasi onemli degil oraya ne oynamak istedigimi yaziyorum ben duzgun cevap vermezse seciyorum kafama gore

yazıyı dikkatli oku :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

Mid or feed diyeleri geciyorum bastanda sirali secim demissin tamam ama ben solo diyorum mesela adamlardan rica ediyorum ben solo gideyim diye ondan yaziyorum sirali secimolmasi onemli degil oraya ne oynamak istedigimi yaziyorum ben duzgun cevap vermezse seciyorum kafama gore

yazıyı dikkatli oku :D

Sende dikkatli oku sup bilmeyen adam sup mu yapacak? Ha kalirsa mecbur ama adam hic sup yapamam diyorsa duzgunce anlassaniz daha iyi

• last pick mid ve top olmalıdır zaten

• Muhtemelen arkadaşın oyun esnasında başına bir olay geldi, ona sinirlenip gelip buraya konu açmış

Fikrimi söyleyeyim. Sıralı seçim olması demek first pick'in kafasına göre at koşturacağı, sona kalanın dona kalacağı anlamına gelmiyor. Zira sıralı seçimin amacı o değil zaten, hem rakibi hem de takımını görüp ona göre pick yapmak. "Ben first pick'im, istediğimi alırım" mantığı bencillikten başka bir şey değil ve takım olarak oynanan bir oyuna aykırı. Şahsen ilk 2 pick'ten birindeysem jungle istiyorum, 4'ncü veya 5'nci pick'teysem mid istiyorum zira olması gereken bu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Muhtemelen arkadaşın oyun esnasında başına bir olay geldi, ona sinirlenip gelip buraya konu açmış

Fikrimi söyleyeyim. Sıralı seçim olması demek first pick'in kafasına göre at koşturacağı, sona kalanın dona kalacağı anlamına gelmiyor. Zira sıralı seçimin amacı o değil zaten, hem rakibi hem de takımını görüp ona göre pick yapmak. "Ben first pick'im, istediğimi alırım" mantığı bencillikten başka bir şey değil ve takım olarak oynanan bir oyuna aykırı. Şahsen ilk 2 pick'ten birindeysem jungle istiyorum, 4'ncü veya 5'nci pick'teysem mid istiyorum zira olması gereken bu bence.

Niye 1. pick mid alamaz counter mı yer. Counterı olmayan bi şamp söylesene. Thresh Blitz gibi mesela. supportlar bile counterlanıyo . Bencede fp mid almasın ama midin ezilmesi yerine support biraz zorlansın derim. Takım yazışarak anlaşmalı ama gel gör ki bizde herkes mid sevdalısı bu yüzden sorunun çözümü kalanı almak ne kaldıysa artık.

• Ne mid sevdası bunlarınki de sanki xPeke adam sorunca "mainim mid salın" Lux'la bir maçta 20 kill almış diye maini mid oluyor adamın nasıl oluyorsa bıktırdılar artık

• Şahri fikrime göre bu olayda herkes kendine göre pay biçiyor..

Ve fakat..

Bana göre yazan her zaman haklıdır..

Teşekkürler..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Muhtemelen arkadaşın oyun esnasında başına bir olay geldi, ona sinirlenip gelip buraya konu açmış

Niye 1. pick mid alamaz counter mı yer. Counterı olmayan bi şamp söylesene. Thresh Blitz gibi mesela. supportlar bile counterlanıyo . Bencede fp mid almasın ama midin ezilmesi yerine support biraz zorlansın derim. Takım yazışarak anlaşmalı ama gel gör ki bizde herkes mid sevdalısı bu yüzden sorunun çözümü kalanı almak ne kaldıysa artık.

Her yerde var o mid sevdalıları ama TR'de daha fazla. East'te genellikle herkes söylenene saygı gösteriyor ve ilk kim söylediyse ona bırakılıyor lane. Çok nadir geliyor troll'ler. Fakat dediğim gibi, sadece lane'ini counter'lamak için değil rakip takımı tamamen counter'lamak için yapılır last pick. Rakibin tüm karakterlerini görüyorsun sonuçta. Misal rakipte yüksek CC varsa ona göre bir mid karakteri, CC eksiği varsa daha assassin bir karakter alabilirsin. Gidip first pick'e Katarina alıp sonra sıvayanlar kaç defa gördüm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.