Streaminde sorun var. Ne zaman actim yazsan giriyorum ve siyah ekranla karsilasiyorum. 1 kere hata dedin, 2 kere hata dedin. 3.de senin streaminde sorun olduğuna inanmaya başladım. Bir göz at ayarlarina. Çünkü başka streamerlarda bu sorunla karsilasmiyorum.
ne güzel izliyordum gitti :D
sorun düzeltilmiştir arkadaşlar . akşama tekrar açıcam stream i
açınca yine haber ver fakat baştan düzelt bu sefer o ekranı.Yabancıların streamını ızlemekten bıktım.Ne konuştuklarını anlamamak sinir bozucu
O ELO'lara o oynayışlar yakışmıyor ek olarak söyleyeyim.
şimdiki maçın sonucuna bakıcam bakalım nasıl olacak. 3.tura mı yükseldiniz?
amma çok takım katılmış ha
quote:
Orijinalden alıntı: Fengshyia
O ELO'lara o oynayışlar yakışmıyor ek olarak söyleyeyim.
Aynen ayrıca takımda iletişim sorunu var sanki herkes kendinden bir haber oynuyor.
beyler oynadığımız adamlar 1 senelk takım ve eloları hepsinin 2.2k ayrıca bi yerden sonra oyunu bırakmak durumundaydk çnkü oyunu çeviricek bi durum yoktu. lütfen önyargılı davranmayalm .
Daha çok yapsana stream.
Bu DarkPassage takımı bir zamanlar Adrenaline Mod'da Half-Life oynuyo muydu?
quote:
Orijinalden alıntı: VVrisTCutter
beyler oynadığımız adamlar 1 senelk takım ve eloları hepsinin 2.2k ayrıca bi yerden sonra oyunu bırakmak durumundaydk çnkü oyunu çeviricek bi durum yoktu. lütfen önyargılı davranmayalm .
bu cocuk ne diyosa haklıdır. bende tekrar başlarım belkim düzgünce westte
quote:
Orijinalden alıntı: neuro
Bu DarkPassage takımı bir zamanlar Adrenaline Mod'da Half-Life oynuyo muydu?
DP'nin bir sürü kolu var cs,cod vs dediğin mod'daki honest falan yoktur tahminimce xlym falan fps oynuyordur...
quote:
Daha çok yapsana stream.
Elimden geldiğince daha çok stream yapmaya çalışıyorum. nerdeyse her gün stream açıyorum . Eğer Stream Online Haberlerini takip etmek istiyorsanız fan sayfamdan takip edebilirsiniz. Ferit " WrisTCutter " Karakaya
Ayrıca verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim.