Şimdi Ara

Ranked Game...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ranked Game in normalden farkı nedir? 30 lv olmama rağmen bir kere bile denemiş değilim. normal game deki feeder lar gelir korkusu yüzünden...

Birde aranızda ranked game yapabilen lv da iyi oyuncular var ise isimlerini yazmalarını rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alamarci3525 -- 5 Kasım 2010; 20:44:52 >

• ranked da 4 hero banlanıyo ve heroları sırayla seçiosun başka farkı yok ve o feederlar rankedda da oluyor o yüzden en iyisi arranged yapmak..
  • ranked game de rating sistemi var . kazandıkça puan alıyosun kaybettikçe puan kaybediyosun . Ve sitede rating sıralaması var ordan görebiliyosun . Normal game de kaybetmek sorun değil ama rankedda ratingini düşürüyor . Ve ranked game de hero seçimi draft mode olarak yapılıyo . Yani heroları sırayla seçiyorsunuz bir sizden bir karşı takımdan sonra bir karşı takımdan bir sizden diye gidiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

ranked game de rating sistemi var . kazandıkça puan alıyosun kaybettikçe puan kaybediyosun . Ve sitede rating sıralaması var ordan görebiliyosun . Normal game de kaybetmek sorun değil ama rankedda ratingini düşürüyor . Ve ranked game de hero seçimi draft mode olarak yapılıyo . Yani heroları sırayla seçiyorsunuz bir sizden bir karşı takımdan sonra bir karşı takımdan bir sizden diye gidiyor .

ban atıldıktan sonra 1 alıp diğer taraf 2 sonra diğer tarafta 2 sonra en sona gelinceye kadar öyle değil mi? (yani ilk pick ALMAYAN takım 2-2-1 olarak ilk pick alan takım 1-2-2 olarak seçmiyo mu?)
  • öncelikle rastgele bir takım 1 tane ban yapar sonra karşıdaki 2 tane ve önceki takım 1 tane yani
    ban 1-2-1
    sonrasında ban'a 2. olarak başlayan takım champ seçmeye başlar. eğer 5v5 oyun ise bu
    1-2-2-2-2-1 şeklinde olur.

ranked oyunlarda da normal oyunlardaki kadar noob var.hatta düşük elo'da daha da fazla noob var. adamlar "ranked ne ola ki" deyip lvl 30 oldukları gibi solo ranked giriyorlar :). solo ranked girmek isteyenlere önerim bir arkadaşlarıyla beraber 5v5 arranged kurup girmeleri. bu oyunlar da solo sayılıyor 2 kişi girilince.

bence 2 rune sayfası tamamlamadan ranked girmeyin 3.yü de tamamlarsanız sizin faydanıza :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watafak -- 6 Kasım 2010; 10:10:03 >
  • Bilgi için teşekkürler.
  • 29 levelda tamamladım ben 2 sayfayı :D ne yapcaz şimdi :D ranked girmek zorunda hissettim bi an :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 6 Kasım 2010; 13:12:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    CS GO Skin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Butun Rune sayfalarini tamamlamak ne kazandiriyor? yani butun sayfalardaki Rune lerin etkisi oluyormu? Benim bildigim sadece secilen sayfa o oyun icin etkili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Butun Rune sayfalarini tamamlamak ne kazandiriyor? yani butun sayfalardaki Rune lerin etkisi oluyormu? Benim bildigim sadece secilen sayfa o oyun icin etkili?

Sadece seçtiğin sayfa . İki ayrı rune sayfası demek iki farklı build demek birisini ap herolar için diğerini ad herolar için yaparsın .
  • Hele oyle de :) Biran ben sanki yanlis yapiyormusum gibime geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.