Bildirim
Ranked GAME Görünmüyo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Biraz önce ranked maçından çıktım hatta kazanmamıza rağmen 6 elo verdi 50dk sürmüştü maç sövdüm tabi bayağı. Karşı takımdan biri hiç elo kaybetmemiş biz yenilince 15-20 elo kaybederiz ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SilentDoom
Biraz önce ranked maçından çıktım hatta kazanmamıza rağmen 6 elo verdi 50dk sürmüştü maç sövdüm tabi bayağı. Karşı takımdan biri hiç elo kaybetmemiş biz yenilince 15-20 elo kaybederiz ama.
Niye bole oliyor banada 4-5 kere oldu ama hep kazandigimda yenildigimde hic -6 olmadi
Karsi tarafi cok ezince mi oluyo yoksa ? -
Oyudna dehşet bir bug varda ondan hiç kimse maç atamıyor şuan lagdan ve bugdan dolayı. -
quote:
Orijinalden alıntı: RixTy
Oyudna dehşet bir bug varda ondan hiç kimse maç atamıyor şuan lagdan ve bugdan dolayı.
Az önce oyunda çıktım lag falanda yoktu -
quote:
Orijinalden alıntı: SilentDoom
Acaba ayni oyundamiydik ? Bende o saatte 50dklik oyun attim ve 6 elo geldi cassi vardiysa eger o oyunda o bendim -
quote:
Orijinalden alıntı: GhilleintheMist
quote:
Oyudna dehşet bir bug varda ondan hiç kimse maç atamıyor şuan lagdan ve bugdan dolayı.
Az önce oyunda çıktım lag falanda yoktu
Benim maçda vardı hatta reconnect yaptıktan 30-40 saniye sonra tekrar giriyodu ve acayip bişeydi oyun donuyodu bütün herkez çıktı. -
quote:
evet var ;) bir lag girdi bizim oyuna alayı oyundan düştü noluyo derken bende disconnected oldum :/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X