Şimdi Ara

Ranked günlüğüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Born To Die

kraldiskocu775

? anlayamadım
  • Leona macindaki panth nicki :)
  • 2 3 gündür googled problem yaşıyordum çözülmüş bulunmakta günlüğe devam bronz 2 ye çıkmış bulunmaktayım sağlam oyundu 4 dakika afk kaldım ama adamların büyük bir hata ile kule altı girmesi oyunu bitirdi
     Ranked günlüğüm

Ranked günlüğüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamsterZ -- 9 Ocak 2014; 17:08:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Born To Die

Leona macindaki panth nicki :)

:D adamın ismi çok güzeldi ben alacaktım o önce kapmış
  • sağlam oyundu en az 10 ar kere throwladı 2 takımda D: son tfde mfi erittim arkada mothemin sayesinde sonrada aldık oyunu GG

Ranked günlüğüm

Ranked günlüğüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamsterZ -- 9 Ocak 2014; 18:17:23 >

• İyi bir duoyuz
  • Kusura bakma yanlış da anlama lütfen ama o skorlarda bir ranked oyunun olması normal değil yani karşıda problem var demektir :) yada 3 gün sonra plat-elmas olursun.
  • Bronzda master jungle bir gelenek bir töre, hatta bir yasa ! İşte bu yüzden normal maçta jungler master picklediği an çıkıyorum , pişman değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymus93

Kusura bakma yanlış da anlama lütfen ama o skorlarda bir ranked oyunun olması normal değil yani karşıda problem var demektir :) yada 3 gün sonra plat-elmas olursun.

:) dostum zaten gümüş başlayıp server değiştirince bronz'a düştüğümde ranked oynamamıştım bir süre sonradan oyuna ara verip unuttuğum dönemlerde ranked atarak ligimi düşürmüştüm w-l yi op yapmıştım yavaş yavaş çıkmaya çalışıyorum
  • abi harbiden o kadar merak ediyorum ki nasıl oynuyor bronz ve gümüş ligdekiler... yani keşke güvenebilecek olsak da biraz oynamak istiyorum o liglerde.
  • quote:

abi harbiden o kadar merak ediyorum ki nasıl oynuyor bronz ve gümüş ligdekiler... yani keşke güvenebilecek olsak da biraz oynamak istiyorum o liglerde.

sizin liginiz nedir ?
  • quote:

abi harbiden o kadar merak ediyorum ki nasıl oynuyor bronz ve gümüş ligdekiler... yani keşke güvenebilecek olsak da biraz oynamak istiyorum o liglerde.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamsterZ -- 10 Ocak 2014; 13:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Öncelikle başarılar dilerim.

Çivili zırh yerine günateşi çıkmanı öneririm. Ayrıca merak ettim, mana pot neden? Ben leona oynadığım zaman( ki çoğu zaman leona oynarım) oyunun başından sonuna kadar 1 kere bile mana pot almam.

Eğer Destek kabiliyetleriyle oyuna giriyorsanız mana pot'una ihtiyaç duymazsınız. Ancak defansif kabiliyetler ile oynuyorsanız koridorda uzun kalmak için oyunun ilk 7 dakikasında bir veya iki mana potuna ihtiyacınız olacaktır. En azından benim oluyor. Agresif oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nataschurcus

quote:

Çivili zırh yerine günateşi çıkmanı öneririm. Ayrıca merak ettim, mana pot neden? Ben leona oynadığım zaman( ki çoğu zaman leona oynarım) oyunun başından sonuna kadar 1 kere bile mana pot almam.

Eğer Destek kabiliyetleriyle oyuna giriyorsanız mana pot'una ihtiyaç duymazsınız. Ancak defansif kabiliyetler ile oynuyorsanız koridorda uzun kalmak için oyunun ilk 7 dakikasında bir veya iki mana potuna ihtiyacınız olacaktır. En azından benim oluyor. Agresif oynuyorum.

tanky herolarda kullandığım 9/21 kabiliyetlerimle girmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nataschurcus

quote:

Evet destek kabiliyetleriyle giriyorum ancak böyle olmasa bile leonada ihtiyaç oalcağını düşünmem. (support itemini alıyorsan eğer)

Leonada w açmadan agresif oyuna başlanmaz kanaatindeyim. w yu da 3 level de açıyorum( q-e-w sırası ile) Yani 3 lvlden sonra da mana sıkıntım hiç bir zaman olmadı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.