Şimdi Ara

Ranked Günlüğüm (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
8.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden 8. sinifmisin ?

İstersen birlikte girebiliriz silver 5 im

• quote:

Orijinalden alıntı: hidelgo41

Cidden 8. sinifmisin ?

8. sınıfım. Nickiniz ne hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heptagon

quote:

Orijinalden alıntı: hidelgo41

Cidden 8. sinifmisin ?

8. sınıfım. Nickiniz ne hocam?

8 e mi gidiyon læ

Ekle beni istersen bende lise 1

Bloodthirster

• Gold oldum.

Trundle mid demişti. Son anda solo seçti al midi dedi. Değiştiremedim. Pantheon mid oynadım farmım düşük kaldı ama vel'koz bir şey yapamadı. Vel'koz'un skillerini tutturmak baya zor sanırım. Çok yavaş geliyor. Çok rahat kaçtım skillerinden.
     Ranked Günlüğüm

• quote:

Gold oldum.

Trundle mid demişti. Son anda solo seçti al midi dedi. Değiştiremedim. Pantheon mid oynadım farmım düşük kaldı ama vel'koz bir şey yapamadı. Vel'koz'un skillerini tutturmak baya zor sanırım. Çok yavaş geliyor. Çok rahat kaçtım skillerinden.
     Ranked Günlüğüm

HolySpectra31 eklersen birlikte kasariz elo

• İlk okullular genelde afk kalıp oyunun zevkini kaçıran tipler oluyor, umarım onlardan değilsindir. Başarılar.
  • Takip, başarılar.
  • Aferim
  • Vay be ben senin yaşındayken knight, Lineage 2 oynuyordum. Adam gold V olmuş başarılarının devamını dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

İlk okullular genelde afk kalıp oyunun zevkini kaçıran tipler oluyor, umarım onlardan değilsindir. Başarılar.

Dereceli oyunlarda afk kalma trolleme şu ana kadar hiç yapmadım. (1 kere elektrik kesintisi hariç) Flame yapiyorum bazen. Mesela Gold 5 olma oyunumda mid deyip son saniye solo pickleyince flame yapmiştim. Engellemeye çalışıyorum flame yapmayı. Teşekkürler

@Sypex Teşekkürler ben de senin günlüğünü takip ediyorum.

@Puzlu Masta Teşekkürler.

@iwanthidan Teşekkürler. KO oynuyordum 2-3 sene önce. Yeni marathon gelmeden önce oynamışlığım var.

@Hidelgo41 Eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 20 Mart 2014; 20:09:34 >

• Takip basarılar
  • Duon var mı? Soloq mu giriyorsun yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

İlk okullular genelde afk kalıp oyunun zevkini kaçıran tipler oluyor, umarım onlardan değilsindir. Başarılar.

Dereceli oyunlarda afk kalma trolleme şu ana kadar hiç yapmadım. (1 kere elektrik kesintisi hariç) Flame yapiyorum bazen. Mesela Gold 5 olma oyunumda mid deyip son saniye solo pickleyince flame yapmiştim. Engellemeye çalışıyorum flame yapmayı. Teşekkürler

@Sypex Teşekkürler ben de senin günlüğünü takip ediyorum.

@Puzlu Masta Teşekkürler.

@iwanthidan Teşekkürler. KO oynuyordum 2-3 sene önce. Yeni marathon gelmeden önce oynamışlığım var.

@Hidelgo41 Eklerim

kardeşim ben şuanda aktifim nick neydi ekliyim ?

edit : ekledim hocam kabul edersen seviniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nökerist -- 20 Mart 2014; 20:56:55 >

• Teşekkürler.

@elementalko %90 soloq %10 duo. Ama hala düzgün duo bulamadım. 1 tane forum dışından buldum onunla iyi oynamamıza rağmen pek anlaşamadık.
    @hidelgo41 Kabul ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 20 Mart 2014; 21:25:29 >
  • quote:

Teşekkürler.

@elementalko %90 soloq %10 duo. Ama hala düzgün duo bulamadım. 1 tane forum dışından buldum onunla iyi oynamamıza rağmen pek anlaşamadık.
    @hidelgo41 Kabul ettim.

Eğer istersen duo olabilirim. Oyun içi nick eLemenTalk0 gümüş 3 kümem ama çilingir gibi oynuyorum

• Pix the pixie eklersin bir ara bakalım.

• Bot pre dediler. Solo jung alındı. Bana da mid kaldı. Annie pickledim. Ahri benden önce 6 oldu. Nasıl olduğunu bilmiyorum, minyonda öndeydim. 6 olduğunu farketmediğim için ben 5 levelken direkt ulti + e yaparak aldı beni. 20 CS fark atarak kill açığını kapattım. Karşı takım earlyde bizden ufak bir farkla öndeydi. Nasus çok fazla stack yaptı. Bot premiz farma oynadı. Sonra ilk tflerde kaybettik. Daha sonra mor takımın ifritlerinin olduğu yere flash atip ordaki ez ya da ahri ye hatırlamıyorum tüm kombomu yaptım. TFyi kazandık ve oyun eşitlendi. TFlerde eğer tüm kombomu ez yada ahriye atabilirsem yaklaşıp alıyorduk. Eğer ez e ya da ahri r ile kaçarsa boşa salladığımda kaybediyorduk tfleri. Bir ara yenilecek gibi olduk. Son anda bizim takımdan 2 kişi kaçtı ve kuleleri korudu. Daha sonra baronun önündeki tfde morgana ahriye q atti bende tüm kombomu ahriye sallayıp zhonya bastım. TFyi alıp oyunu bitirdik. Çok profesyonel bir oyun gibi geldi bana. Az kill alındı,farma oynadık. 20.dkda 3v5 gibiydi sanırım. Altın 5 Serilerine geldim. Kazanırsam 2 lig birden atlayabilirim belki de.
     Ranked Günlüğüm

• ELO grafiğim
     Ranked Günlüğüm

Ranked Günlüğüm

khazix oyununu bizzat ben oynadım. udyr cj yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 29 Mart 2014; 8:27:11 >

• Seriden düştüm. Sonra tekrar çıktım.

Ranked Günlüğüm

WWnin skoruna baktığınızda anlarsınız neler olduğunu.

Ranked Günlüğüm

Kennen Cassiopia'yı ilah yaptı. Lucian ve blitzcrank iyi gidiyorlardı fakat cass roam atmaya başlayınca vayne de ilah oldu. Earlyde Pantheon afk kaldığı için 4v5 attık. Fakat çok zordu yenmemiz. Oyunu erken bitirmemekle hata yaptılar. Bizde defans konumuna geçip full-build olmayı bekledik. Dayandık.. dayandık.. Ve sonra tfleri zar zor almaya başladık. En sonunda oyunu alabildik. Cassiopia'ya üzüldüm. Kennen kazanmayı haketmiyordu.

Ranked Günlüğüm

Ranked Günlüğüm

ADC alacaktım. Platin ezreal instalock yaptı. Mousesi bi ara bozuldu ve bundan yararlanan vayne double kill aldı. Ezreal hiçbir şey yapmadan dururken onu kestiler. Onursuzluk yaptılar. TFlerde kendimi feda ederek flashla ortaya atlayıp Lissandra ya da Vayne'i yok ediyordum.O yüzden biraz fazla öldüm.

Ranked Günlüğüm

Support draven oynamış gibi oldum. Takım kill salamadı. Oyun başında yasuoya kill saldım. Laningde Caitlyn ile düelloya girmedim. Sadece Jannayı kestiler 2 kere. Onun dışında farm yaptım. Earlyde farmda öndeydim. Fakat latede farmı unuttum. Caitlyn çok farm farkı yaptı. Caitlynle farm yapmak çok kolay zaten.
    İki lig birden atlayarak Gold III oldum.
     Ranked Günlüğüm Ranked Günlüğüm Ranked Günlüğüm Ranked Günlüğüm Ranked Günlüğüm

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.