Şimdi Ara

Ranked Günlüğüm (Şu an: Gümüş IV) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
4
Favori
3.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adc kalmazsa solo top quinn oyna.Karsindaki sampiyon melee ise ne yapacagini bilmiyor rahat farm yapiyorsun.Biraz tanky bir buildle oyunu tasiyorsun.S3 ten S2 ye cok basit bir sekilde cikmistim bununla :D Tek sorun pick ekraninda fazla laf etmeleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapiDeath

Adc kalmazsa solo top quinn oyna.Karsindaki sampiyon melee ise ne yapacagini bilmiyor rahat farm yapiyorsun.Biraz tanky bir buildle oyunu tasiyorsun.S3 ten S2 ye cok basit bir sekilde cikmistim bununla :D Tek sorun pick ekraninda fazla laf etmeleri.

Win streak yaptığım için 2-3 kere first pick oldum. First pickten adc aldığım için sağlam küfür yedim zaten. Ama sonra da hepsi lafını geri aldı Bi kere adc alamadım onda da Thresh aldım işte. Ama solo kalırsa Quinn alacağım yine

• Yalnızca MF ve Quinn yazınca yalnızca onlar kalmıyor tabi İlk defa Morgana oynadım açıkçası. Irelia ve Syndra'yı da rankedde deneyip büyük hüsran yaşadığım için korkuyordum da iyzi bi oyun oldu açıkçası. Ap kasmayacaktım ama oyun bitiyordu zaten biraz eğleneyim dedim.
     Ranked Günlüğüm (Şu an: Gümüş IV)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 12 Temmuz 2014; 19:56:25 >

• Başlıkla alakasız picklere devam MF kitliyecektim sıra gelir gelmez de Draven görünce bi tırsma geldi açıkçası safe pick yapayım dedim de Draven noob çıktı GG iyzi

• Uzun zamandır en çok eğlendiğim oyun oldu. Luci ve Blitze kill vermediğim halde roam yapıp kasılmasalardı daha çabuk biterdi ama böyle daha eğlenceli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 13 Temmuz 2014; 0:35:49 >
  •  Ranked Günlüğüm (Şu an: Gümüş IV)

Takım çalışmamız çok iyiydi. Hani bu oyunu kazanamazsak oyunu bırakırdım o derece.

650 stackli bir Nasus ve tek atan bir LeBlanc karşısında aciz kaldım açıkçası. Çilingir de olsam dönmezdi ordan el muhtemelen. Neyse sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 13 Temmuz 2014; 4:50:22 >

•  Ranked Günlüğüm (Şu an: Gümüş IV)

Yine Nasus felaketi ve bir de Akali felaketi oldu.

Çok zevkli bir maçtı :) Tam verdik derken bir anda çevirdik. Gerçi ben taşıdım resmen ADC olarak iyi pozisyon almanın, kötü pozisyondayken adam öldürmeye çalışmak yerine uygun bir yere kaçıp dalmanın ne kadar yararlı olduğunu öğrendim.

Lane aşamasında domine ettik hiçbir şey yapamadılar da Kha'nın geç gelmesi ve saçma sapan oynamasından sonra ilah olan Jax çekti fişi. TF'nin 500 metre gerisinde de olsam Jax e açıp koşa koşa geldi üstüme zıpladı tek yedim bizimkilerin vurduğu da sinek ısırığı gibi geldi.

• Takipteyim
  • bronzluk degil gibisin buyuk ihtimal silver olursun ama farmini gelistirmen lazim yoksa silverdan ileri gidemezsin.Takip
  • adcye thornmail kasmıssın neyin kafası bu
  • Teşekkürler @Asomonte

Yorumunuz için teşekkürler, elimden geldiğince geliştirmeye çalışıyorum da bronzdaki trade manyakları yüzünden pek odaklanamıyorum farma maalesef. @emg125

Bir kerelik bir şeydi o, Yi için kasmıştım da gayet de işe yaramıştı açıkçası @Quezé

Meele şampiyonlara alışık olmadığımdan baya zorlandım ilk başta. Olaf'a kill falan da verdim de q ile leblebi gibi can götürdüğümü farkettiğimde yardırmaya başladım takım çalışması iyiydi aldık oyunu.

Yorum yapamayacağım bu maça çünkü sürekli AFK kalanlar oldu geri gelip yine düşenler oldu falan o yüzden ap kastım zaten. Aslında alabilirdik de maç sonu 3 kişi kaldığımız için alamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 19 Temmuz 2014; 2:06:22 >

• Bence 2.maç takım kompozisyonundan kaybetmişsiniz.Tabi şahsi fikrim bu.
  • Takip

Hocam bir de dikkat ettim kostümsüz heronuz yok maşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paako

Teşekkürler @Asomonte

Yorumunuz için teşekkürler, elimden geldiğince geliştirmeye çalışıyorum da bronzdaki trade manyakları yüzünden pek odaklanamıyorum farma maalesef. @emg125

Bir kerelik bir şeydi o, Yi için kasmıştım da gayet de işe yaramıştı açıkçası @Quezé

Meele şampiyonlara alışık olmadığımdan baya zorlandım ilk başta. Olaf'a kill falan da verdim de q ile leblebi gibi can götürdüğümü farkettiğimde yardırmaya başladım takım çalışması iyiydi aldık oyunu.

Yorum yapamayacağım bu maça çünkü sürekli AFK kalanlar oldu geri gelip yine düşenler oldu falan o yüzden ap kastım zaten. Aslında alabilirdik de maç sonu 3 kişi kaldığımız için alamadık

Birde lulu aldığın maç gözüme çarptı karşıda büyü direnci kasan yokmuş hiçlik gereksiz bir tercih. Karşı Mf de noob diye tabir edeceğimiz bir eleman. Tutuştur almış ( bazı adc ler alır anlarımda dk. 41 hala ayakkabıyı bitirmemiş ).

Az tank kazsan afk olmasa maç sizin. Ama amaç eğlence sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Takip

Elimden geldiğince indirimden falan sevdiğim heroların skinlerini almaya çalışıyorum.

Hiçlik kısmına katılıyorum, baseden çıktım la dedim bunlar büyü direnci kastı mı bakmadım diye bakınca da çok geç oldu maalesef Brand sürekli olsa alırdık aslında. Mf bana full canla tutuştur attı zaten gülmüştüm baya Zaten afkleri falan görünce herkes zevkine oynadı ya

• quote:

quote:

Takip

Elimden geldiğince indirimden falan sevdiğim heroların skinlerini almaya çalışıyorum.

Hiçlik kısmına katılıyorum, baseden çıktım la dedim bunlar büyü direnci kastı mı bakmadım diye bakınca da çok geç oldu maalesef Brand sürekli olsa alırdık aslında. Mf bana full canla tutuştur attı zaten gülmüştüm baya Zaten afkleri falan görünce herkes zevkine oynadı ya

Scout Quinn keşke indirime girmek bilse

• quote:

quote:

quote:

Takip

Scout Quinn keşke indirime girmek bilse

Quinnin skinini ciktigi an aldim valla Quinn en sevdigim champ oldugu icin kacirmadim

Ama daha yeni cikti ya indirime girer mi bilmiyorum

• quote:

Teşekkürler @Asomonte

Health olmadıktan sonra thornmail çöptür. Bunu düşünemediğin için bronzda olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quezé

quote:

Teşekkürler @Asomonte

Health olmadıktan sonra thornmail çöptür. Bunu düşünemediğin için bronzda olabilirsin.

Olabilir, gerci su an thornmailin ozellikleri aklimda degil ama mac sirasinda oyle bir hamle yapmak daha mantikli gelmisti. Dedigim gibi o mac pek kendimi verememistim ondan dolayi yanlis bir karar vermis olabilirim

• Kusura bakmayın bikaç maçtır güncelleyemedim. Gerçi sanırım bi 5 maç atabildim pek fırsatım olmadı da oyun gayet güzel giderken birden her şey tepetaklak oldu. Resmen forumdaki QQ konularından beter maçlar çıkarmaya başlar oldum. Son 3 maçım 20. dakkanın başlarında falan bitti sanırım o dereceydi. 66-62 olan durumum 66-67 oldu birden ve Bronz 3'e düştüm. Napsam bilmiyorum :/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.