Şimdi Ara

Ranked Günlüğüm (Şu an: Gümüş IV) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
4
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ss pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masautu bilgisayarim bozulmustu ve bir suredir Tekirdagdaydim o yuzden oynamaya firsatim olmadi. Bugun tekrar oymamaya baslayacagim muhtemelen. Ama artik yulselmek icin metaya uygun herolar secmeye calisacagim sevdigim herolardan daha cok. Yukselince sevdiklerimle oynarim artik :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip. Cikarsin sen bence

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lotus_

Takip. Cikarsin sen bence

Umarım :) Şimdi update yapıyor bir el atacağım muhtemelen. Gerçi kendi mouseumu kullanmayacağım ama çok sorun olmaz umuyorum ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paako

quote:

Orijinalden alıntı: _Lotus_

Takip. Cikarsin sen bence

Umarım :) Şimdi update yapıyor bir el atacağım muhtemelen. Gerçi kendi mouseumu kullanmayacağım ama çok sorun olmaz umuyorum ki.

Takipteyim hadi bakalim

• Umarım kurtulursunuz bronzdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

Umarım kurtulursunuz bronzdan.

Umarım :)

Biraz önce maç attım da bu klavyenin Print Screen tuşu çalışmıyor galiba ekran görüntüsü alamadım bir türlü. Sona almıştım lane'i domine ettik pek sorun olmadı, hatta maçı da alacaktık ama bi yerde pusuya yatmışlar pat diye indirdiler bizi oyunu kaybettik şaka gibi oldu resmen.
  • quote:

quote:

Biraz önce maç attım da bu klavyenin Print Screen tuşu çalışmıyor galiba ekran görüntüsü alamadım bir türlü. Sona almıştım lane'i domine ettik pek sorun olmadı, hatta maçı da alacaktık ama bi yerde pusuya yatmışlar pat diye indirdiler bizi oyunu kaybettik şaka gibi oldu resmen.

Aynı sorun bende de var malesef, pentamın bile ekran görüntüsünü alamadım

• kolay gelsin bronzdan kurtulmak zor iş
  • quote:

quote:

quote:

Aynı sorun bende de var malesef, pentamın bile ekran görüntüsünü alamadım

F12 kullan.

• Print Screen ile oyunun resmini çekemezsin. Çekebilmen için çerçevesizde olman gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kazanamıyorum resmen ;-; Free win almaya bile razıyım ama onu bile alamıyorum ;-;

İlk oyuna bir şey diyemiyorum, son zamanlarda Cait oynarken çok zorlanmaya başladım. Draven bir vuruyor Q ile çeyrek can gidiyor ben vuruyorum pasif ile %10 canı gitmiyor. Sorun bende mi anlamıyorum. Tabi sırf Draven da değil çoğu adcye karşı oynarken bu sorunu yaşıyorum. :(

İkinci oyunda da Heim'e minyon yüzü bile göstermedim. Taretlerine kafasına attım durdum ama roam yapıp üçer beşer topladı killeri. Tristana karşısında da Ashe alıp müthiş iş yapan arkadaşımız Trisi kastırınca zaten tek yemeye mahkum oldu herkes. Ayrıca Nasus'dan harbi nefret ediyorum. Q-E-W-Q-R yapıyorum aha ölecek diye sevinirken ultiyi açıyor çat diye koyuyor kafama Q'yu
     Ranked Günlüğüm (Şu an: Gümüş IV)

Ayrıca Iron Solari Leona indirimdeymiş ama alamıyorum. Resmen hüzün çoktü ;-;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 1 Eylül 2014; 21:41:14 >

• Sonunda maç kazanabildim. Bilgisayar kilitlendiğinden ötürü 7. dakika başlayabildim maça, biraz zorlandım ilk başta ancak sonradan toparladım iyi ki. MF'ye Statikk op imiş yalnız
  • quote:

Sonunda maç kazanabildim. Bilgisayar kilitlendiğinden ötürü 7. dakika başlayabildim maça, biraz zorlandım ilk başta ancak sonradan toparladım iyi ki. MF'ye Statikk op imiş yalnız

Arcade MF çekmişiz

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Sonunda maç kazanabildim. Bilgisayar kilitlendiğinden ötürü 7. dakika başlayabildim maça, biraz zorlandım ilk başta ancak sonradan toparladım iyi ki. MF'ye Statikk op imiş yalnız

Arcade MF çekmişiz

Twitter sağolsun

Sabah da Rito Kayle ile oynayayım dedim sağlam feedledim yalnız buraya koymaya utandım.

• quote:

quote:

quote:

Arcade MF çekmişiz

Twitter sağolsun

Sabah da Rito Kayle ile oynayayım dedim sağlam feedledim yalnız buraya koymaya utandım.

Hiç uğraşmadım verdim parayı aldım 2sinide bende şans yok geçen Pantheon ararken 1 saat denedim her kod çürük.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arcade MF çekmişiz

Twitter sağolsun

Hiç uğraşmadım verdim parayı aldım 2sinide bende şans yok geçen Pantheon ararken 1 saat denedim her kod çürük.

Ya Kayle neyse de Mf için ben de basıp parayı alacaktım da bu aralar cüzdan boş maalesef

• Oyunda biraz lag problemi yaşadım. İlk başlarda o yüzden biraz kötüydüm de çok sürmedi. Üç kişi base atarken E ile onları açığa çıkartıp 3te3 atmam baya güzeldi Yalnız oyunun başlarında ne kadar kötü oynadıysam Morgana ilk başlarda kardeşin mi oynuyordu dedi Buildi biraz kafama göre yaptım, ama Statikk'i cidden sevdim kullanırım ben bunu

• İyi şanslar Dostum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.