Şimdi Ara

Ranked için deck önerileri yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şuan zoo warlock ve face hunter oynuyorum rankedde 17 ye kadar geldim ama sonrası gelmiyor elimde legend olarak ysera gelbin kelthuzad illidian loatheb var sizce şu 50 pack tan satın alıp dust ve legend kasıp güzel bi deck mi yapayım metayı da tam olarak anlamış degilim bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şuan için oynadığın deckler ideal onun dışında aggro shaman da oynayabilirsin.Pack almayı ben tavsiye ediyorum her ne kadar başkası etmeyecek olsa da çünkü doğru düzgün deckin olmadan zevkine varamadan 5k gold kasıp 50 pack alman baya uzun sürüyor,harcadığın parayla o zamanı geri alamazsın yani çok az paralara atıyorum bir kere 100 lira atmış olsan oyuna seni 2 ay öne atar hesap olarak ama bence biraz stream izle oyunu iyice bir öğren ondan sonra pack aç.
  • Yani şuan 50 pack alsam 129 tl ye geliyor ve şuanki warlock zoo face hunter belli bir yere kadar götürecek gold biriktirmek zor evet mecbur deck alacagım sanırım

• Zoo warlock metaya gore mi ve face hunter artik bir ise yaramiyor hocam benim tavsiye edebilecegim secret pally face shaman miracle rogue control warrior suanda bence murloc pally de iyi is yapiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.