Abi bu rank maçlarda hep benimi buluyo ? solo giriyorum elbet takımdan 2 kişi ark oluyo. 2sinden biri kesin kötüoynuyo(nadiren 2 side kötü oynuyo). hani kötü derken bildiğiniz beyinsiz tabiri gibi oynuyo. kötü oynayan biride oyunu çevirebilir ezilmiştir bişi olmuştur. party girdim bak az önce . 3 kişiydik takımdaki diğer 2 kişi arktı. oyunun mmr ortalaması 3700 dü. bu 2 elemanın 1inin ratı 4100 dü diğeri smurftu(270 saat). lan bu smurf varya öyle bi kaybettirdiki oyunu bize kafalarını yersiniz ya. sinirlerim alt üst oldu. aa ile 470 gpm yaptım. adamın 300~bişidi. bak daha metni yazıyorum , oyun geldi kabul ettim yine aynı tarz 2 tane mal ya . gerçekten bırakıcam dotayı
demek istediği bu rank eşleştirmesinde bi adaletsizlik yokmu ya
quote:
Orijinalden alıntı: oraykt
demek istediği bu rank eşleştirmesinde bi adaletsizlik yokmu ya
var bence eylem yapmanın zamanı geldi. Haydi arkadaşlar 14 şubatta TAKSİM'e
Herkesin kötü oyunu olur.Adam bilerek kötü oynamadıysa bu kadar kafaya takmayın.
Ben bilerek kötü pick yapan, oyunu bilerek satan birisi çıktığı zaman çıldırıyorum.Onun dışında gittiği lanede ezilen birini flamelemek bir işe yaramaz.Dediğim gibi herkesin kötü oynadığı oyunlar oluyor.
@propus . sıkıntı adamn kötü oynaması veya oynamamsı değil. kasıtlı olarak feedleme bile değil. bu bildiğin oynamayı bilmiyor. bak bilmiyor diyorum. yeteri kadar bilgisi yok adamın. gelmiş benim oyunumu benim zevkimi beceriyor. haksızlık bu
O zaman bulunduğunuz mmrnin üstüne çıkın.
Oyunun mmr hesaplamasında bir hata yok.Oyun bilgin adamdan fazla olabilir ama adamla aynı seviyede oynamışsınız ki aynı mmrdesiniz.
Slark, axe gibi herolarla oynayarak mmrnizi yükseltebilirsiniz.Sup oynuyorsanız sky tavsiye ederim.Ben slark ve sky oynayarak 3900den 4200e çıktım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme