Şimdi şöyle bir durum var arkadaşımla birlikte duo giriyorum gold 2 yim arkadaşım gold 5 işte beraber rank atıyoruz ben sup oluyorum o adc lanede çooook güzel performansımız oluyor adc 8 kill 1-2 ölüm filan bendede 1 veya 2 ölüm oluyor laneyi kazanıyoruz ama lateye gelince takım dagılıyor oyunu veriyoruz elimden geldigince adc koruyorum ama fayda yok tekliyolar sorun bende mi takımdamı duomda mı ? bir iki maç degil girdigim rankların 10 tanesinen 8 tanesi böyle
Bunun için biriniz sup oynarken digeriniz mid yada jung oynuyacak. Biz normalde premle bot gideriz ama artık gitmiyoruz cok problemler oluşuyor dediğin gibi.
Oyunu taşıyan 2 lane biz gidiyoruz ve genelde kazanıyoruz. Denemeniz lazım.
Sana tavsiyem bot pre ayağını geçin. Tutmaz. Bir diğer zorlanacağınız pre ise ap-ad carry. Denedik, olmuyor. En mantıklısı biriniz ap veya ad carry, diğeriniz onu koruyabilecek bir jungle veya top olmalı. Deneyin.
demin dedigini denedim ben mid oynadım arkadaşım jung skypeden oynuyorduk maçı aldık 20de sur verdiler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme