Şimdi Ara

Rap müziğin yaşı çok düşük (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Overblood

Az önce TV5 de bir bebe programında 5 7 yaşları arasında çocuklar Ceza ın müzikleri eşliğinde dans ediyordu eheh hala devame diyor bu canlı yayın yanlız şunu çıkardım Rap çoluk çocuk müziği gibi ayakalar altına aldıran cezaya ah nerde o eski Rapor 12, Cartel : \ Yaşasın Metal Metal

tamam geçti sakin en güzeli en GRALI sizinkisi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Cezanın söylediklerini bir anlayabilsem...

Sözlerinde anlaşılmayacak birşey yok sadece müziği çok kötü.

rapde müzikmi var?nerde hani ben duyamıyom.
  • Gelinmek istenen düşünce çok saçma.Olaya dinlenilmeyen ulaşılamayan yönünde bakıyorsunuz,siz onu dinlediğinizde bu sizin ayrıcalığınız oluyor sanki.Değil!
    Ceza kendini 3. sınıf bi çocuğa bile dinletebiliyorsa ne mutlu ona.Hayran kitlesi içinde rap sevgisiyle büyüyen çocukların varolduğunu görmek ne güzel rap dünyası için.Sonuçta herkes büyüyor.Müzikte seviye olmaz,hitap ettiği kesim vardır!Ve herkese göre görecelidir!
    VE Beethoven dinleyen 2-4 yaş arası çocuklar Klasik müziğin seviyesini mi düşürmüş oluyorlar?Rock dinleyen çocuklar? Metale sarmış gençlik? Komplekslerden arınmanız gerek.Bu yüzden biraz aynaya bakmaya davet ediyorum sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyus -- 27 Ocak 2008; 17:18:49 >
  • @pLayn0w
    Beğenirsin beğenmezsin sana kaLmış ama sen Rap'e müzik değiL diyebiLecek birisi değiLsin..!

@rnw@y1235
    Doktora feLan bi yere git kuLakLarını muayene ettir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkie

Gelinmek istenen düşünce çok saçma.Olaya dinlenilmeyen ulaşılamayan yönünde bakıyorsunuz,siz onu dinlediğinizde bu sizin ayrıcalığınız oluyor sanki.Değil!
    Ceza kendini 3. sınıf bi çocuğa bile dinletebiliyorsa ne mutlu ona.Hayran kitlesi içinde rap sevgisiyle büyüyen çocukların varolduğunu görmek ne güzel rap dünyası için.Sonuçta herkes büyüyor.Müzikte seviye olmaz,hitap ettiği kesim vardır!Ve herkese göre görecelidir!
    VE Beethoven dinleyen 2-4 yaş arası çocuklar Klasik müziğin seviyesini mi düşürmüş oluyorlar?Rock dinleyen çocuklar? Metale sarmış gençlik? Komplekslerden arınmanız gerek.Bu yüzden biraz aynaya bakmaya davet ediyorum sizi.

• quote:

Gelinmek istenen düşünce çok saçma.Olaya dinlenilmeyen ulaşılamayan yönünde bakıyorsunuz,siz onu dinlediğinizde bu sizin ayrıcalığınız oluyor sanki.Değil!

elbette küçük çocukların rap dinlemesine birşey denilemez.ama bundan gelir elde etmeye calışmak ve bu çalışmanın sonucunda saçma sapan reklamlar yapmak insanın sinirini bozuyor.biz bundan bahsediyoruz.tabi arada bahsedigin niteliklere sahip bikaç kişi var.ama genelleme yapmaman gerekirdi.bu topicte, muzik bilgisi geniş birkaç kişinin daha olduguna inanıyorum.

• quote:

Hocam geLinmek istenen düşünce o değiL..
    2-4 yaş arası çocukLar kLasik müzik dinLiyorsa bu seviyeyi düşürmez...Yine o yaştaki çocuk Rap dinLerse seviye düşmez ancak kasıntı ve özenti bir biçimde gezip ben Rap dinLiyorum Ceza dinLiyorum derse ve saçma sapan hareketLer yaparsa seviye düşer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peiz! -- 27 Ocak 2008; 17:33:51 >

• Eminem veya 50 Cent'in şarkıları Türkçeye çevirip bunlara okutturcan bi daha bırak rap dinlemeyi rap kelimesini bile kullanamazlar.
  • Çocuk işi tabi

Rap müziğin yaşı çok düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 27 Ocak 2008; 17:37:11 >
  • Romantizma albumunü dinledikten sonra rap dinlemiyorum. Ne sagopa nede ceza doğru düzgün albüm çıkartıyor. Türkçe rapin sonu yakın
  • Rapperlar burayı doldursun bir süre sonra bombalamak için dönicem güzel bir çalışmayla
  • Sagopa , Cash Flow , Norm , Turxkish varken Ceza Kimin umrunda
    Biliyorum bu saydıklarım hepsi rapper ama tarzları farklı ileri geri laf istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiriT

Romantizma albumunü dinledikten sonra rap dinlemiyorum. Ne sagopa nede ceza doğru düzgün albüm çıkartıyor. Türkçe rapin sonu yakın

Underground'a bi göz at derim
  • rock sanki çok büyükler dinliyo
  • Böyle Rap, rock, Metalli konular olunca sırf gülmek için giriyorum
  • Ceza ilk zamanlarda iyiydi.Bu Nefret grubu döneminden bahsediyorum.Ne zaman ayrıldılar adam bitti.Hele şu holocost mudur yanılmıyorsam bu parça mamını mamını bırakta çocuklar oynasın bu parçada.Adamın iyi yaptığı şeylerde oldu kötü yaptıklarıda ama genel anlamda 2. planda olması gereken bir adam bu.Yani o kadar büyütecek birşey yok.Tamamen şahsi görüşürümdür.
  • Ne demiş KoLeRa : LirikaL seviyen 0-6 yaş gurußu hizsasıı.
    Bknz. Disstortion EP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daemonia. -- 27 Ocak 2008; 18:09:00 >
  •  Rap müziğin yaşı çok düşük
  • Yeraltı Operasyonu çıktığında bir çoğumuz bilecektir ilk Cezay ı Nefret ile tanıdık tabi o zamanlar Dr. Fuchs ve Ceza 1998 yılında Nefreti kururlar ve ilk toplama albüm olan Yeraltı operasyonu (1) de Yeter Artık, Ceza, Intihar, Doğanın Kanunu gibi 4 rap çalışmasıyla bir çok kesimin beğenisini görürler. Yani bu forumlarda rap i ceza yı savunan bebeler in bir çoğu daha nefret i bile bilmediğinden adım gibi eminim o yüzden bu bombalama operasyonlarımı onlar için başlatıyorum.
    2000 lerde benim bir abim vardı kendisi Mc ydi ve Altın vuruş albümünde çıkan ilk grupta yerini almıştır!! (Sonra detaylara giricem)...
    Nefret in bir amacı vardı daha doğrusu cezanın! T-rap i geliştirmek ve amacı olan sokak çocukları, çevre kirliliği, RTÜK, üniversite harçları, savaş, terör ve şiddete karşı; gençlik, kadın hakları, yolsuzluklar gibi konuları rap müziği ile anlatmak. Lakin gelin görün Ceza dr. fuchs ile yollarını ayırdıktan sonra (Kavga ettiklerini biliyorum ama detaylarından emin değilim) para amaçlı rap müziğini satışa getirerek popçularla duet yapmaya başlar. Örneğin üçüncü albümün hazırlıklarını yapan Ceza; Candan Erçetin, Mercan Dede ve Burcu Güneş’in albümleri içinde düetler kaydetti ve bu düetlerle de ses getirdi.
    şimdi Ceza popçulara çok sert küfür eden biriydi önce onu söylemeliyim ve ne kadar ikiyüzlü bir insan olduğunu tek tek açıklamaya devam edicem!! Sonrasında rap müzik için arkasından gelen gruplara destek olmalıyız derdi ama ne yazıkki bi cumartesi taksimde bir rap partisinde kendisiyle konuşmaya giden mc abimi aşağılamıştır neden mi ? çünkü o kadar rahattırki yanında iki hatun içkisi var popüler ve orda yeni çıkacak bir albüm içn görüş ve tavsiye dinlemeye giden bir insanı MC i küçük görür seninle uğraşamam şimdi der!! (ceza nın dötü kalkmıştır o zamanlardan).
    Şimdi bebeler burda rap müziğine laf yok ama şunu bilin Türkçe rap 5 yıl geride kaldı artık Türk çe popişrap var! Bilmeden ceza 1 numara ayakalrı yapmayın ve rap dinlicekseniz eskileri dinleyin bana burda gelip ceza ve rap i savunmayın. Pop u vaktinde aşağılayan sonra para için kendini pop a satan ve rap i yerler altına alan ceza!!
    -------------------------
    MSN im çok titriyor yazıya devam edicem sonra rahat bırakmadı arklar

• quote:

Yeraltı Operasyonu çıktığında bir çoğumuz bilecektir ilk Cezay ı Nefret ile tanıdık tabi o zamanlar Dr. Fuchs ve Ceza 1998 yılında Nefreti kururlar ve ilk toplama albüm olan Yeraltı operasyonu (1) de Yeter Artık, Ceza, Intihar, Doğanın Kanunu gibi 4 rap çalışmasıyla bir çok kesimin beğenisini görürler. Yani bu forumlarda rap i ceza yı savunan bebeler in bir çoğu daha nefret i bile bilmediğinden adım gibi eminim o yüzden bu bombalama operasyonlarımı onlar için başlatıyorum.
    2000 lerde benim bir abim vardı kendisi Mc ydi ve Altın vuruş albümünde çıkan ilk grupta yerini almıştır!! (Sonra detaylara giricem)...
    Nefret in bir amacı vardı daha doğrusu cezanın! T-rap i geliştirmek ve amacı olan sokak çocukları, çevre kirliliği, RTÜK, üniversite harçları, savaş, terör ve şiddete karşı; gençlik, kadın hakları, yolsuzluklar gibi konuları rap müziği ile anlatmak. Lakin gelin görün Ceza dr. fuchs ile yollarını ayırdıktan sonra (Kavga ettiklerini biliyorum ama detaylarından emin değilim) para amaçlı rap müziğini satışa getirerek popçularla duet yapmaya başlar. Örneğin üçüncü albümün hazırlıklarını yapan Ceza; Candan Erçetin, Mercan Dede ve Burcu Güneş�in albümleri içinde düetler kaydetti ve bu düetlerle de ses getirdi.
    şimdi Ceza popçulara çok sert küfür eden biriydi önce onu söylemeliyim ve ne kadar ikiyüzlü bir insan olduğunu tek tek açıklamaya devam edicem!! Sonrasında rap müzik için arkasından gelen gruplara destek olmalıyız derdi ama ne yazıkki bi cumartesi taksimde bir rap partisinde kendisiyle konuşmaya giden mc abimi aşağılamıştır neden mi ? çünkü o kadar rahattırki yanında iki hatun içkisi var popüler ve orda yeni çıkacak bir albüm içn görüş ve tavsiye dinlemeye giden bir insanı MC i küçük görür seninle uğraşamam şimdi der!! (ceza nın dötü kalkmıştır o zamanlardan).
    Şimdi bebeler burda rap müziğine laf yok ama şunu bilin Türkçe rap 5 yıl geride kaldı artık Türk çe popişrap var! Bilmeden ceza 1 numara ayakalrı yapmayın ve rap dinlicekseniz eskileri dinleyin bana burda gelip ceza ve rap i savunmayın. Pop u vaktinde aşağılayan sonra para için kendini pop a satan ve rap i yerler altına alan ceza!!
    -------------------------
    MSN im çok titriyor yazıya devam edicem sonra rahat bırakmadı arklar

yürü be kim tutar seni
    bu arada hem rap'e laf yok diyosun hem yazının son bolumunde rap muzige laf atıosun.çelişkinin bu kadarı...
    hem konu ceza diil rap muzikti.ama sen yanlış anladın.
    (simdi bi akıllı "son cumlen ne alaka ceza rap yapmıo mu?" diye yazmasın da bosuna ugrasmiim )

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.