Şimdi Ara

RAP-ROCK SAVAŞI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • La kes bas git sabahtan beri rütbe için kültür sanat başlığına boş boş mesajlar atıp duruyosun. Yeter yaa. Boş herif seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

La kes bas git sabahtan beri rütbe için kültür sanat başlığına boş boş mesajlar atıp duruyosun. Yeter yaa. Boş herif seni

Mrk saLLA oda Yuz bası oLmak istiyor :)))
  • Ne menemin savaşı bu yahu ?

Siz burada birbirinizi yiyedurun, limp bizkit,disturbed linkin park ve hatta hatta diğer tüm power ve industrial ve alternative ciler parsayı götürmeye devam etsin..

Aferin aferin iyi gidiyorsunuz.

Bomfunk bile GTA San Andreas oyununa promo için çıkardıkları buram buram Nigger kokan Reverse Psychology albümünde bile Anna Nordell ile Feat yaptılar.. Yani ortada hala ne dediğimizin savaşı var ? Ben anlamadım bişey..
  • arkadaşlar ne biliyim ben nirvanayı.grunge mrunge falanda bilmiom.bizim müzik hocamız öle demişti.bende onları yazdım.bilmeden yazdığım bişey varsa özür.ama rap i aşağılamayın.türkiye de rap dinleyene ceza&sagopadan sonra rap yapana özenti deniyor artık.nerden biliyosunuz ki.metal de rock da da böle şeyler var.belki yeni çıkmış soad dan daha iyi olan bi türk grup bile vardır ülkemizde.her yeni çıkana özenti der olduk.
    ayrıca otherside senin ilk yazdığın msj daki yazı sonra yazdığın yazıyla hiç uyuşmuyor.tamam ben yanlış sölemiş olabilirim niravana olayını.ama senin dediğin de en az o kadar yanlış.eminem önce çook rapper vardı.sen de yanlış sölemişsin.şu "özenti" lafını kullandığın kadar özenti yok ülkemizde.her msjında bi "özenti" lafı geçiyo.yeni moda da bu oldu heralde

"hip_hop ozentilikten baska bişe diil" demişsin.bu ne demek yaa!!!!tükenecksiniz demiştim o sözümün sonuna kadar arkasındayım.baksanıza bi yanlış söledim metalciler&rockçılar neler sölüyolar.işi abartıp beni modlara şikayet etmediklerine şaşırdım zaten.

• linkin park & jay z feat.ına bakın.dinleyenler de onlar gibi iyi anlaşsa ortada bi olay olmayacak.yani sizce linkin park veya bomfunk rapperların özenti olduklarını düşünse featuring yaparmıydılar??bu kavganın aslında hiç olmaması lazım.
  • ben hip hop ve rock u seviyorum aslında bi savaşa gerek yok isteyenler rap dinlesin isteyenler rock.
  • her önüne gelen de rockcı veya metalcı oluyo yaw..
     RAP-ROCK SAVAŞI

maksat ortamı yumuşatmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 3 Nisan 2005, 16:39:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

asikan kusura bakma ama hakkaten cahilsin.rock kültürü yok demek cahillikten başka bi şey değildir.siz(rap-hip hop) daha ortalarda yokken rock müzik vardı.bugünde var.
    nedense hip hop ı genelde 15-18 yaş arası dinliyo daha sonra doğru yolu bulup bize geliyolar.gençken hip hop dinlemeyen var mı? ama biraz büyüyünce bi numarası olmadığını anlıyo insanlar bırakıyo sonra sen türkiye de 30 yaşında hip hop cı gördün mü gördüysen kaç tane var ama rockcılara bak her yaştan var aramızda ki fark bu kadar basit, bunu anlayamıyosanız bu sizin sorununuz.

sonuna kadar katılıyorum sana rock kültürü yok diyorsun rep müzik 80 lerin ortalarında başlarken rock müziğin kökeni taa 60 lı yıllara kadar uzanır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yozi

Rockcilara sesleniyorum,gidin kafanizi duavarlari vurup,serseriler gibi oraya buraya bagirin.
    Biraz medeni olan bunu yapmaz bikere.Gelmisler bida bize laf atiyorlar.
    Adamlari gördükce tiksiniyorum ya,nerede yasiyoruz??????

siz rock kültüründen anlamadığınız için böle saçma saçma yorumlar yapıyorsunuz rock müziğini herkes dinleyemez tammı siz gidin kekeme herifleri dinleyin bulaşmayın rockcılara bakın medyaya bütün rapciler eğitimsiz yabacılardan örnek vermek gerekiese 50 cent uyuşturucu pazarlıyo hepse girmiş vs en yakınınızdan tanırsınız hafif rock yapıyolar örn bulutsuzluk özlemi adamlar 60 yaşıdnalar ama çoğu üniverste
    mezunu otdü itü çoğu bitane rapcilerden kültürlü okumuş birini gösterebilirmisiniz bana?

• Bazı arkadaslar metal'in kültürü yok demşiler onların kafalarını patlatmalarını taleb ediyorum

en basit ve anlıyabileceginiz ornek heavy metaldir . gerci siz onun ne oldugunu bile bilmiyorsunuzdur ama ...

bu arada rap dinleyenlerin genelde 15 yasında daha kendine yon vermye calısan yeni yetmeler oldugunu goruyorum . Anlayın siz...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.