Şimdi Ara

Rap??share Sorunu!! SONUÇ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gitti güzelim filmler. allah rapid e zeval vermesin.

ama telif meselesinden kapatılmışsa ya bizim veriler gider ya da temelli kapatırlar.
    dünyanın filmi mp3 ü var sitede.

( daha 154 part var ya ne olacak şimdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferido -- 19 Ocak 2008; 23:30:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

Sakin olun şu an hiçbir şey kesin değil , donanımsal bir sorun olduğu yönünde bir açıklamada var.Biraz bekleyip ne olacağını görelim

İnş.Dediğin gibidir Kardeşim
  • Şimdi yatıyorum ve sabah rapid i hizmetimde görmek istiyoru..
  • el fatiha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 19 Ocak 2008; 23:35:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: persona

bence bu tamamen saçmalıktan ibaret tamamiyle balon neden dicek olursanız eğer almanlar yapıorsa eğer bu işi ilk başta .de sitesi ile başlarlardı işe nie .com sitesinden başladılar biliorsunuzki .de demek alman sitesi demek yanlış mıyım acaba arkadaşlar???
  • ne telifi yaaa.. abi youtube kapalı....rapid de kapandı....

Komple İnternete Kilit vursunlar...Bütün ne var ne yok kapatsınlar gidelim yaaa..

böyle internet istyemiyom ben istemiyooooooooom

• lan hayırrrr olamazz
  • rapidsiz bi hayat düşünemiyorum dogrusu offfff
  • Yeni yıl kampanyası ile bollaşan premium hesaplar yüzünden çökmüş olabilir.
  • YouTube'un neresi kapalı ya? :D Modeminizden size gelen IP'yi sabitleyin,DNS Server'ı da 4.2.2.1,4.2.2.2,4.2.2.3 falan yapın.Çat çut girsin.

Başka bir forumda okudum:
    quote:

Okay folks - To clear this all up. This is 100% a DNS error! There is NO error with the RS servers, it is a DNS error! This means that the domain (rapidshare.com) is not correctly pointing to the servers. The servers are up. The problem lies between the route from domain to server, and there is NO problem with the servers!

The site works by I.P (http://80.239.151.250/), but doesn't display properly because it tries to call css files and images from rapidshare.com (which is not pointing correctly to 80.239.151.250). The hosts file updates windows - telling it to forward rapidshare.com, rs0cg.rapidshare.com, kvm5.rapidshare.com and all the other rapidshare domains to their IP's (the currently responding servers).The DNS issues will probably be resolved within 24 hours anyway!

• Valla bangır bangır yayın yapan sitelerin hemen hemen çoğu güvenilir olmadığından atlamamak lazım. Zaten site açılabilmekte(ip) sanırım DNS'lerle ilgili bir sorun yaşamaktalar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tranquillityofloss

YouTube'un neresi kapalı ya? :D Modeminizden size gelen IP'yi sabitleyin,DNS Server'ı da 4.2.2.1,4.2.2.2,4.2.2.3 falan yapın.Çat çut girsin.

Başka bir forumda okudum:
    quote:

Okay folks - To clear this all up. This is 100% a DNS error! There is NO error with the RS servers, it is a DNS error! This means that the domain (****.com) is not correctly pointing to the servers. The servers are up. The problem lies between the route from domain to server, and there is NO problem with the servers!

The site works by I.P (http://80.239.151.250/), but doesn't display properly because it tries to call css files and images from ****.com (which is not pointing correctly to 80.239.151.250). The hosts file updates windows - telling it to forward ****.com, rs0cg.****.com, kvm5.****.com and all the other **** domains to their IP's (the currently responding servers).The DNS issues will probably be resolved within 24 hours anyway!

Allah'ım ne olur üstte ingilizce yazan yer doğru olsun noluuuuuuur

• Netinde .oku çıktı kardeşim adam gibi bişi kullanamayacağız mı?
  • "As of 19 January 2008 16:00 GMT, Rapidshare's servers appear to be offline. There are rumors that Rapidshare has been shut down by the authorities after a court order, however, court records do not reveal any issued Rapidshare court order as of yet. Rapidshare technician Steven Gircham has commented on this issue - "There are rumors concerning attacks made on the Rapidshare.com servers. There are also rumors that Rapidshare has been shut down by a court order. These rumors are false. We would like to apologize to our users and inform them that no data has been lost. There have been some hardware issues as a result of high bandwidth and server overload. We are doing our very best to resolve the hardware issues, and users should expect uptime by midnight tonight"

"mahkeme kararıyla kapatıldıgı dedikoduları yalandır,herzaman bu tür dedikodular olmaktadır diye açıklama yapmışlar.Problem donanımsal yüksek bantgenişliginde sunucuya aşırı yük binmesi sonucu oldugunu çözmek için ellerinden geleninin en iyisini yapacaklarını veri kaybı olmayacagını bu gece yarısından sonra düzelecegini" söylemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns emre -- 19 Ocak 2008; 23:55:47 >

• gitti paralar daha uyelik yenıleyelı 4 gun olmustu kotu oldu panık yapmayalımarkadaslar sag duyulu olmalıyız
  • beklıyorum sabaha kadar bakalım Gece yarısından sonra açılcak mı
  • Evet lütfen telaş yapmayın. Ortada yalnızca bir teknik sorun var gözüküyor ve muhtemelen gece yarısından sonra düzelecekmiş.
  • ip numarası ile girilebiliyor siteye. hatta ben login bilene oldum. teknik bir sorun ile karşılaşıldı büyük ihtimal. ama rapid bunu atlatabilir. atlatacaktırda. elimizde birtek rapid kaldı eğer o da giderse vay babom gitti rapid gitti diye ağıt yakmaya başlarız. ama iyimse olmamız lazım şimdi. az bir zaman kaldı gece yarısına. ne olacak göreceğiz arkadaşlar.
  • Sorun düzeldi galiba artık girilebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LokmanHekim

Sorun düzeldi galiba artık girilebiliyor.

ohhhh içimin yağları eridi bir anda. içim ferahladı. senelerdir uzakta olan bir akrabamı görmüş gibi oldum bir anda site açılınca
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.