Şimdi Ara

Rap Studio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar home studio kurmak için baya bir harcama yapıp alttaki şeyleri aldım

Samson C01 Consender Studio Mic
    Edirol UA-25EX USB Audio Capture[ses kartı]
    Samson Audio C.Valve [mixer gibi bişiy]

Ses Kartını bilgisayara kurdum, mikrofonu taktım ses kartına mixer tarzı o şeyi kullanmadan mikrofonun ışığı yandı ama ses alamadım. Nerde hatalıyım Yardımlarınızı bekliyorum çok önemli eğer yapamazsan albümüm gecikecek baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytopcuoglu -- 9 Mayıs 2016; 2:11:10 >

• O miksere benzeyen şey mic. preamplisi mic.'ini ilk önce ona gireceksin tabiiki girdikten sonra 48v'u açmayı unutma miksere benzeyen şeyden çıkıp ses kartına gireceksin bundan sonraki iş senin kullandığın programla alakalı(tabiiki ses kartını doğru kurduysan aygıt yöneticisinden bir kontrol et.). Kullandığın programdan edirol ses kartını tanıttırmayı unutma....... yoksa kullandığın program en son kullandığın ses kartını tanıyacaktır ses kartın onboard ise onu tanır sende elde mic bağırınıp durursun
  • arkadaş haklı yada bu ış iiçin bi profesyonele basvur
  • Ses kartını tanıttım bilgisayara seçili durumda şu an dedidiğin gibi yapmayı deneyeiblirim ama bir dişi bir erkek kablo oldugundan ikinci bir girişle giremiorum ona nası yapcam :) ayrıca phantom 48v gücü ses kartında mixer tarzı şeyde deil
  • dostum o mixer gibi şeye taktım mici, ışığı falan yandı ama ordan ses kartına giremedim nası bi kablo gerekiyor ordan ses kartına girmek için?? Kullanma kılavuzundaki resimlere baktım küçük bir kablo gözüküyordu ama bende öyle bir kablo yok? O şeyden nası gircem ses kartına lütfen yardım edin albüm gecikcek?
  • stereo gitar jack'dan erkek xlr'a
    Piyasa değimiyle stero çivi jack'tan erkek kanon'a
    Mic. pre amp'ın çıkışı balans bundan istersen stereo gitar jack'dan Y kablo denilen tarzda 2 tane erkek XLR'a veya 2tane mono gitar jack'a kabloda yaptırabilirsin.
    Keşke digital bağlayabilseydin ama biri optik biri coaxiel onları birbirlerine bağlamak inanki çoook daha zor.
  • yani ne yapayım??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.