Şimdi Ara

rapid mi toledo mu c elysée mi 301 mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
13.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peugeot 301 Renault Symbolden daha iyi gibi geldi bana. Fuarda resmen 301 çılgınlığı vardı. Fiyalandırma politikalarını görün önce derim ben. Bu sınıfta 301 bence daha fazla satacak gibi duruyor. Skoda Seat ikilisi servis konusunda daha sıkıntılı Yedek parça fiyatlarıda daha yüksek.
  • 43 e 1.2tsi jetta ve golf veriyorlarken bunlardan daha kalitesiz içinde güvenlik namına 2 havayastığı abs dışında birşey sunmamasına sağında solunda çeşitli maliyet artırıcı ufak palstik parçaların eksiltilmesiyle üstünede 1.2 normal motorla 35 binden alıcı bulursa kime ne denir bilmiyorum. 35 değil 30 olmalıydı. Psa nın araçlarıda daha ucuz olmalıydı. Yeni symbolle birlikte 25-26 binden satılmaları mantıklı olurdu.

Vw her ne kadar şişirilmiş fiyat politikasi yürütse ve diğer firmaları özendirsede golf ve jetta baz model olarak en araçlardan.
  • 30.000 polo var veriyorlar neden bahsediyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf midhtline plus 42bin fiyat veriyor hem 1.2 vergisi az hem tsi hem de bluemotion. ortalama yakıt tüketimi 5lt civarı. ama bu araçta arka park sensörü,hız sabitleyici-cruse kontrol yok,301 ve elysse'de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

son zamanlarda bakmamıstım , 2 yıl once almaya niyetlenip vazgectigimde yoktu hocam
    esp ile ne zaman alabilirim diye sormustum(hanım ve çocuk olduğu icin esp önemli benim için ) 3 ay sonra gelir geldigindeki fiyat uzerinden alırsınız demislerdi ,
    bende vazgecmistim

skoda nin (toledo zaten ayni kasa ) 1.4 tsi motorlusunun fiyatını merakla bekliyorum açıkçası (muhtemelen bütçem yetmeyecek ama yinede merak ediyorum )
    olmadı pejo yada citroen 1.2 lere bakıcaz artık :)

Aynen hangisi bütçeye yetiyorsa hangisi en az paraya en çoğunu sunuyorsa Para kolay kazanılmıyor maalesef....

1.2 TSI Toledo veya Rapid ESP olan donanımda düzgün bi fiyatla gelirse bence iyi satar. En azından şuanda sadece benim çevremde 3 tane alıcısı bekliyor.

Mesela ben 1.4 TDI Cordoba kullanıyorum 2006 model. Artık değişimin vakti geldi ve tercihimi yine B sınıfı bir sedandan yana yapacam. Ama 301 ve C-Elysee'yi sırf Dacia gibi cam açma tuşları ve bomboş görüntülü direksiyonları sebebiyle kafadan eledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 4 Kasım 2012; 23:34:35 >

• 301 + dizel olmalı
  • Fuarda 301, C-elysee ve Rapidi inceledim. Kesinlikle Rapid. Hem malzeme kalitesi hem arka diz mesafesi hemde tasarım olarak bence Rapid önde. 5.000 tl'ye değermi diyorsanız, değer. İnceleyip görün.
  • bugün fuarda üçünüde inceledim.kesinlikle rapid diyorum bende.bir bagaj var kıvrılsan yatarsın.içi ve malzemesi çok güzel.cam açma düğmeleride olması gerektiği gibi kapılarda konsolun ortasında değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

bugün fuarda üçünüde inceledim.kesinlikle rapid diyorum bende.bir bagaj var kıvrılsan yatarsın.içi ve malzemesi çok güzel.cam açma düğmeleride olması gerektiği gibi kapılarda konsolun ortasında değil
    Yapmayın arkadaşlar.

301/C-Eliysee araçlar, sırf cam açma düğmeleri orta konsolda diye bu eleştiriler yapılmaz.

Eski skoda Felicialar, BMW eski 2003-2004 model 3,16 lar, eski Mercedesler vb bir çok arabada cam kumandaları vites civarında.

Malzeme kalitesi konusunda haklısınız, fakat Jetta nın da plastik kalitesi bundan farklı değil.

Eleştirilmesi gereken en önemli konu başka. Mesela, güvenlik testlerinin olmayışı (E-NCAP). Tartışılabilecek bir de var olan özelliklerin düzgün, doğru çalışıp çalışmadığı vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brus77 -- 19 Kasım 2012; 15:17:43 >

• bu arada toledo ve rapid ne zaman geliyormuş?
  • bilginiz olsun,
    3 adet citroen elysee 1.6 dizel excutive araç için bize 38.2 tl fiyat verdiler !
    beyaz, opak renk.

bence de rapid daha kaliteli (fuarda hepsini inceledim, c elysee test ettim)
    sorduğumda 35 civarı bir fiyatla çıkacağını söylemişlerdi.
    elysee 29.9, rapid 35
    bence değmez bu kadar fazla vermeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatottoman

bilginiz olsun,
    3 adet citroen elysee 1.6 dizel excutive araç için bize 38.2 tl fiyat verdiler !
    beyaz, opak renk.

elysee 29.9, rapid 35

Bu arabaya 38.2 bin TL mi fiyat verdiler?

1.6 HDI 92 HP M/T Exclusive 42.200 TL

Eğer öyleyse %10 indirim yapmışlar. Süper fiyat.
  • TOLEDO.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

quote:

Orijinalden alıntı: greatottoman

bilginiz olsun,
    beyaz, opak renk.

elysee 29.9, rapid 35

Bu arabaya 38.2 bin TL mi fiyat verdiler?

1.6 HDI 92 HP M/T Exclusive 42.200 TL

Eğer öyleyse %10 indirim yapmışlar. Süper fiyat.

evet,
    hala arıyorlar,

fuarda rapid i inceledim, daha kaliteli ama fiyat belli değil
    elysee yi alsam pişman olur muyum diye düşünüyorum...

• 47.000'e C sınıfı Cruze 2.0 dizel varken, hangi sözde akıllı 55.000'e alt sınıf, traş motorlu Rapid alır. Tam mantıksız çapulcu fiyat politikası. Skoda yine klasını konuşturmuş.
  • arkadaşlar o değil de 40000tlye polo, 39000 e corsa dizel satılırken 42000e, hem de en dolusundan celysee gayet mantıklı geldi bana. ayrıca 2.0 motor cruze da güzelmiş. 160 beygir, bas basabildiğin kadar. güçlü araba iyi oluyor yahu..
    Saygılarımla
  • peugeot 301 ile celysee aynı araçlar bildiğim kadarıyla.301 i test etme imkanım oldu.Plastik kalitesi kötü ancka araç allure olanı oldukça dolu.Dizel motor+esp+arka koltuklar oldukça geniş gibi özellikleriyle alınabilir....Rapit ve toledo daha gelmedi.Bu anlamda onları değerlendirmek mümkün değil....
  • Hiçbiri. Tek lider var : accent blue bence
  • hyundai-kia'nın yakıt tüketimleri ile ilgili olarak kasti olarak düşük bildirim yapmaları ve bu hususta cezaya çarptırılmaları gözümden düşürdü hyundai-kia gurubunu.
    Saygılarımla
  • rapid'in başlangıç fiyatı ne kadar ki, aradım bulamadım ben ? seçim yapmak için erken
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.