Şimdi Ara

Rapid Premium ile FlashGet Optimizasyon Ayarları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 50 partlık rapid linkleri var.Bunları tek tek elle eklemeden daha kısa bir yol vardır heralde?Bu 50 partı flashget'e tek tek girmeden nasıl atabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaistLin1915

Arkadaşlar elimde 50 partlık rapid linkleri var.Bunları tek tek elle eklemeden daha kısa bir yol vardır heralde?Bu 50 partı flashget'e tek tek girmeden nasıl atabilirim?

firefox a flashgot eklentisini kurup rapid şifreni --flashgete veya firefos cerez olaral tanımlı olursa--linkleri secip flahget ile indir seceneğini kullanabilirsin ...ne rapid sitesine uğrarsın nede tek harf yazarsın ama malum hata ile karşılaşman olası rar lı dosyalarda ..ben hep bu yöntemi kullanıyordum ama pc yi bi başına bırakımıyorsun bi hata verdimi sıradakilerim coğu hata veriyor...
  • Firefox kullanmak istemiyorum dostum.I.E 7 kullanıyorum..
    Şu ana kadar 70-80 part dosya çekmişimdir.Hata almadım daha.Umarım almam:)
    Ama bu seferki linkler çok uzun elimdeki.Önceden linklerin hepsine sağ tıklayıp kopyaladığım zaman hemen flashget çıkıyordu hepsini ekliyim mi abi diyordu.Şimdi kopyalıyorum hepsini yine ama bu sefer hepsini eklemiyo.İlk partı ekliyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaistLin1915 -- 23 Ağustos 2007; 23:32:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.