Şimdi Ara

Rapid-share Premium Türkiye'de üstelik kredi kartsız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçte olsaTürkiye destek sitesi güzel olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Alanlara saygı duyuyorum ama hem para verip hemde 5 günde 25 gb ile sınırlandırılmak bana garip geliyor .1mbit lik bağlantı ile rahat birgünde 5gb yi geçersin benim arkadaşın evinde 2048 var günde en az 10-15 gb indiriyor bir torrent sitesine üye olmuş full hızda download yapıyor pekçok dosyayı aynı anda indiriyor ve bazı günler çok daha fazla indiriyor.Benim fikrim bu bence pahalı.

Arkadaşınızın dosya indirdiği torrent sitesi ve tüm torrent siteleri tabiiki paylaşım esasına dayanır. Yani dediğiniz rakamlar doğruysa 10-15 gb torrentten dosya çeken birisinin bu rakamın en az yarısınıda 5-7.5 GB upload etmesi zorunluluğu vardır. Eğer çektiğiniz dosyaların en aşağı yarısını upload etmesseniz o torrent sitesi sizi kapının önüne koyar.

Bağlantınız 2048 dahi olsa yapacağınız maximum upload hızı 512K olacağından bu sizi hem zorlayacak hemde ciddi oranda yavaşlatacaktır.

Rapid share'de aylık 150 gb download yapar ve uploadınızda size kalır.

Fiyat konusuna gelince aylık 150 GB download için, 3 aylık paket için söylüyorum (10.80 YTL/ay) pahalı değil bence gayet makul.

• Arkadaşlar elinde fazla rapid şifresi olupta satmak isteyen olursa talibim..Vodafone hattımda 70 kontör var..İsteyen arkadaşla takas yapabilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammetaksoy

quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

sınırsız 256 hızda kullandığınızı varsayıyorum fiyat 49 tl rapid aylık fiyat 13,5 tl toplam 62,5 tl eğer her ay 4 gb lık bir film indiriyorsanız dvd lerin fiyatı 25 tl desek hadi iki tane film indirdik diyalim toplam 50 tl tabi ne kadar indiriyyorsunuz ayda bilmeden konuşuyorum tabi

aylık en az 18 en yüksekte 28 gb downloadum oluyo

arkadasım 256k ıle ayda 60-70gb ındırıyordu

dh den oda nıckı cherokee
  •  Rapid-share Premium Türkiye'de üstelik kredi kartsız

10 aydır kotalıyım
  • parama kıyıp alıcam bi aylık kullancam paşalar gibi AKBANK ın BTM sinden gönderirim
  • 3 aylık aldım paypalla canavar gibi kullanıyorum aslında bu reseller olayına girmek lazım ii para kırarım :DD:D
  • Bende paypall ile aldım, kullanıcı adı ve şifremi girerek 10 saniyede satın aldım. bugün işyerinde flasget e attığım dosyaların bir kısmı indirmesi durunca rapid sitesine girdim 5 günde 25gb sınırını doldurdunuz diyor ama benim indirdiğim dosyalar taş çatlasın 10-12 gb bu nasıl iştir anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: salida

Bende paypall ile aldım, kullanıcı adı ve şifremi girerek 10 saniyede satın aldım. bugün işyerinde flasget e attığım dosyaların bir kısmı indirmesi durunca rapid sitesine girdim 5 günde 25gb sınırını doldurdunuz diyor ama benim indirdiğim dosyalar taş çatlasın 10-12 gb bu nasıl iştir anlamadım.

flashgetle parçalara bölerek indirirseniz rapid fazla algılar tek parça halinde indirin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nacde

quote:

Orjinalden alıntı: salida

Bende paypall ile aldım, kullanıcı adı ve şifremi girerek 10 saniyede satın aldım. bugün işyerinde flasget e attığım dosyaların bir kısmı indirmesi durunca rapid sitesine girdim 5 günde 25gb sınırını doldurdunuz diyor ama benim indirdiğim dosyalar taş çatlasın 10-12 gb bu nasıl iştir anlamadım.

flashgetle parçalara bölerek indirirseniz rapid fazla algılar tek parça halinde indirin.

her dosyayı 5 parça halinde indirdim, böyle saçma bir algılama olurmu kaç parça indirirsem indireyim sonuçta toplam indirdiğim dosya belli, ilginç.
  • işyerinde rapid .com ve .de olanlar engelli. o yüzden upload yapamıyorum. başka türlü rapid com a upload yapma imkanı var mı? mesala şu türk sitesi upload bölümü eklese çok süper olur kanımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: hathat06

işyerinde rapid .com ve .de olanlar engelli. o yüzden upload yapamıyorum. başka türlü rapid com a upload yapma imkanı var mı? mesala şu türk sitesi upload bölümü eklese çok süper olur kanımca

başka yere upload edip rapidden url upload ile rapide aktarabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.