Şimdi Ara

Rapid vs Toledo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
5.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akifsari

1.6 full makyajlı yeni tip dizel linea nın listesi 48

pazarlıkla 46-47 ye verirler. 50 yapsınlar ne demek anlayamadım

bu tip bir araç 50 etmez ki hele skoda-seat hiç etmez. 50 yazan satamaz.

sen linea nın satışlarını gayet iyi bildiğin için bakmam diyorsun.

makyajlı olmayan 27 den başlayan eski tip boş donanım benzinli linea da parasına göre güzel tercih.

kardeş linea ile rapid arasındaki farkı şöyle anlatmak daha doğru olur bu fark dairede oturmak ya da bahçeli villada oturmak arasındaki fark gibidir ben lineanın dar bir araç olduğu kanaatindeyim ve çok güven veren bir yapısı yok tamam motoru iyidir çok ekonomiktir şirketlere gider ama benim insanım biraz da konforu kaliteyi ve güveni hakediyor

• Konsol resimlerini aynı anda açtım bi toledo bi rapid yaptım aynı resmi açtım sandım birebir.Ama rapid daha bir albenili.
  • siyam ikizi... toledonun arkası daha bir hoş gibi ama madem aynı arabalar sıf direksiyon için rapid derim.. ani direksiyonuda bişeye benzemıyor ama en azından 20 yıllık hitler direksiyonu değil rapiddeki
  • seat . sonuçta skoda araba aldım deyince insanların aklına ilk o çarpık tekerli skodalar geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİDUS1

Rapid linea fiyatina satilsa 6 ay sira bekleriz

kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: moheviskalo

quote:

makyajlı olmayan 27 den başlayan eski tip boş donanım benzinli linea da parasına göre güzel tercih.

kardeş linea ile rapid arasındaki farkı şöyle anlatmak daha doğru olur bu fark dairede oturmak ya da bahçeli villada oturmak arasındaki fark gibidir ben lineanın dar bir araç olduğu kanaatindeyim ve çok güven veren bir yapısı yok tamam motoru iyidir çok ekonomiktir şirketlere gider ama benim insanım biraz da konforu kaliteyi ve güveni hakediyor

Öyle bir yazmışsın ki konfor kalite güven falan sanki e sınıfı mercedesden bahsediyorsun.

bence bırak o abartılı benzetmeleri

benzer özelliklerdeki araçları kıyaslıyoruz.

yeni üye olduğun için pek yüklenmek istemiyorum da yorumların fazla ticari .skoda bayisi isen çekinme söyle.

ben rapidi fuarda detaylı inceledim .

2001 model fabia bile daha kaliteli. kazık gibi plastik kullanmışlar içerde. ucuz b sınıfı sedan işte ama gel görelim ki seat leon ile yarışıyor fiyatlar .

ayrıca linea dediğimiz araç da fiat grande punto nun sedanı.ölçü olarak darapid den daha büyük.aks mesafesi daha uzun linea nın.

sen elini vicdanına koy bu araba bu fiyatları eder diyorsan sorun yok.

ciddi kampanya yapmadıkları sürece satış şansı düşük . linea senin vatandaşının da şirketinin de işini fazlasıyla görür herzamanki gibi o konuda rahat olabilirsin.

not : bana kardeş falan diye hitap etme abartılı ve subjektif benzetmelere devam edip skoda yüceltmeye çalışıcaksan da mümkünse alıntı yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 8 Mart 2013; 2:23:18 >

• İste bende onu diyorum rapid parasina göre güzel.arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasında RAPID derim bende. Emsalleri olan rakipleri arasında ise 301 ve Rapid arasında seçim yapar kararımı ona göre verirdim. Üçüncü alternatif olarak Toledo'yu eklerdim. B segmenti sedan bir arabaya 40 bin lira vermeyi göze alan biri benim fikrimce bu arabalardan birini düşünmeden alır. Ve bana göre yukarıda da electostatic isimli arkadaşın dediği gibi Logan çakması Symbol eğer 41 bin lira ediyorsa (dize en full paketi) bu iki arabada (Rapid ve Toledo) gayet cazip. Ancak şöyle bir durum var, bu iki arabanında en ful ve dizelide 50 bin liralara çıkmış vaziyette. 50 bin lirada yani B segment bir arabaya el insaf. C segmenti boş donanım bir araba alırım ve geniş geniş binerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 8 Mart 2013; 7:14:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moheviskalo

quote:

Öyle bir yazmışsın ki konfor kalite güven falan sanki e sınıfı mercedesden bahsediyorsun.

bence bırak o abartılı benzetmeleri

benzer özelliklerdeki araçları kıyaslıyoruz.

yeni üye olduğun için pek yüklenmek istemiyorum da yorumların fazla ticari .skoda bayisi isen çekinme söyle.

ben rapidi fuarda detaylı inceledim .

2001 model fabia bile daha kaliteli. kazık gibi plastik kullanmışlar içerde. ucuz b sınıfı sedan işte ama gel görelim ki seat leon ile yarışıyor fiyatlar .

ayrıca linea dediğimiz araç da fiat grande punto nun sedanı.ölçü olarak darapid den daha büyük.aks mesafesi daha uzun linea nın.

sen elini vicdanına koy bu araba bu fiyatları eder diyorsan sorun yok.

ciddi kampanya yapmadıkları sürece satış şansı düşük . linea senin vatandaşının da şirketinin de işini fazlasıyla görür herzamanki gibi o konuda rahat olabilirsin.

not : bana kardeş falan diye hitap etme abartılı ve subjektif benzetmelere devam edip skoda yüceltmeye çalışıcaksan da mümkünse alıntı yapma

ben skoda bayisi falan değilim benim kişisel görüşüm bu herkesin zevki farklıdır düşünceye saygı yoksa yazdıklarınıza cevap verme gereği duymuyorum zira otomobillerin hepsi batsın karşılıklı saygı yoksa hepsi kötü ya da hepsi iyi araba umurumda değil sizin gözünüzde insan hakaret edilecek bir varlıksa böyle yaşamaya devam edin

• dıs tasarım olarak toledo daha ıyı olmus
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.