Şimdi Ara

Rapidschare de premium ücretsiz kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rapidschare den nasıl sürekli download yapabilirim. Kısa ve net bir çözüm bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d-max -- 4 Şubat 2009; 1:39:17 >

• premium üyelik yoksa 100 mb limit olur ondan sonra indiremezsin. çözüm ise modemi resetlemek. her 100 mbde modemi resetle sürekli indir. premiumu ücretsiz kullanamazsın. üyelik alırsan şayet, senin uploadlarını indiren free kullanıcılar sayesinde puan alıyosun o şekilde süreni uzatıyolar. mesela ben şu puan toplamak için uğraşıyorum bir ay ücretsiz kullanmak için.
  • Anladım teşekkür ediyorum sanırım en kolay çözüm modem resetlemek ama ozamanda sürekli bir tanıtma işiyle uğraşacam rapid yerine başka yerlerden indiremezmiyiz biz bu filimleri falan rahatca bilginiz varmı.
  • kardeş rapidshare bi hafta öncesine kadar benim içinde dertti. filmler, oyunlar gibi büyük yer kaplayan dosyaları indirmek adeta bi ölümdür çok ii bilirim .. ama rapidten premınıum üyelik olmadan indirme işleminde ıp değiştirmek zorundasın ve bunun içinde modemi resetlemek gerek ancak bunu otomatik yapan programlar var. mesela iMacros programı işini görücektir. internetten nasıl bi şey olduğunu araştır istersen çünkü burada anlatması çok uzun yeni bir konu açmak lazım :D ama işin özeti bu programla modeme otomatik reset attırabiliyosun ayrıca da crayptload ve Usbdownloader die programlar mevcut bunlarla indirecein partı ya da partları sıraya koyarak indirebilirsin. ben crayptload kullanıyorum mesela .. ve oluşturduğun otomatik reset dosyasını crayptloadta router yöneticisi altındaki başlıkta dosyayı başlat seçeneğine tıkla ve dosyayı göster böylece gece uyurken sabaha kadar dosyalar kendiliğinden insin dursun rapidshare artık sömürgen

söylediklerim biraz kafa karıştırıcı gibi ama araştırırsan ne demek istedğimi anlayacaksındır hadi kolay gelsin ...

• free kullanıp modemi aç kapa yaparak sınırsız kullanabilirisniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.