Şimdi Ara

Rapor alma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, okullardaki istirahat raporu sistemini öğrenmem gerekiyor. Raporu okula verdiğimizde, rapor bir kurum veya kuruluşa gönderilip veya internette bir veritabanına girilip gerçekliği sorgulanıyor mu? Hayati bir mesele için bu sabah şehirdışına çıkmam gerek ama devamsızlık sorunu nedeniyle okula rapor vermeliyim. Sizce elimdeki eski tarihli raporun tarihini değiştirsem (bunu kusursuzca ve anlaşılmayacak şekilde yapabileceğim bir yöntemim var, ve raporla aynı tip kağıda değiştirilmişini yazdırabilirim) sahteliğinin anlaşılması muhtemel midir?

Ya da bu kadar uğraşmayayım, Kadıköy-Kartal-Maltepe üçlüsünde ucuza rapor veren bir yer biliyorsanız fiyatıyla berababer söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdunToridas. -- 2 Mayıs 2011; 1:32:44 >

• Git aile hekimine durumu anlat verir rapor niye sahtecilikle uğraşıyorsun
  • Tek başımayken aile hekimliğinde işlem yapmıyorlar, ailem çalışıyor,dediğini ancak 1 sene sonra yapabilirim.
  • hiçbişey olmuyor.ben bütün yıl bilgisayarda aynı reçetenin sadece tarihi değiştirip müdürcüğe veriyordum.hiç bir sorun olmadı.koca sene okula istediğim zaman gittim istediğim zaman gitmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

hiçbişey olmuyor.ben bütün yıl bilgisayarda aynı reçetenin sadece tarihi değiştirip müdürcüğe veriyordum.hiç bir sorun olmadı.koca sene okula istediğim zaman gittim istediğim zaman gitmedim.

Hadi biri denetleyecek oldu o zaman görürsün .

kamuda çalışan hangi memurcuk k..nı kaldırıp tc mi yazıp uğraşcak adam bakıyor kağıt mı kağıt basıyor izni.ayrıca okul biteli 2 yıl oldu. o yüzden sıkıntı yok.

• Cevaplar için teşekkürler beyler, başlığı açtığım gece
    Saçlarım ıslak yattım ve sabah sinüzit olduğum için özel bir tıp merkezinden 4 gün rapor aldım :D ama bir daha böyle bir şey yapmam çünkü 2 gün baş ağrısından duramadım :D
    Bir dahakine bilgisayardan eski vermediğim bir raporumu taratıp tarihi silip baştan yazmayı deneyeceğim :D

Benim sormak istediğim, memurların raporun sahteliğini kontrol edebileceği bir sistemin olup olmadığıydı. Bilen biri söylerse sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve çürük alma durumu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ankaradaysan etimesgut devlet hastahanesinde ali diye bi doktor var muayane yapmadan içeri girince direk kaç gün diye soruyormuş bizimkilerin bi kaçı aldı eğer isterseniz adamın tam adını pm atıyım yarın arkadaştan öğrenip
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdunToridas.

Cevaplar için teşekkürler beyler, başlığı açtığım gece
    Saçlarım ıslak yattım ve sabah sinüzit olduğum için özel bir tıp merkezinden 4 gün rapor aldım :D ama bir daha böyle bir şey yapmam çünkü 2 gün baş ağrısından duramadım :D
    Bir dahakine bilgisayardan eski vermediğim bir raporumu taratıp tarihi silip baştan yazmayı deneyeceğim :D

Benim sormak istediğim, memurların raporun sahteliğini kontrol edebileceği bir sistemin olup olmadığıydı. Bilen biri söylerse sevinirim.

Böyle bir sistem var. Hatta artık raporu kağıt belge olarak istemiyorlar. Sağlık kuruluşunda rapor veya girişini yaptırman yeterli deniliyor böyle durumlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.