Selamlar ,çalıştıgım yerden benden raporlama üzerine bişey istediler,daha öncesinde bu konuda tecrübem yok, amacım asp.net üzerinde bi reporting tool kullanmak.Yani benm yapacagım sorguyu tabloya dökecek ordan excel pdf formatı gibi yerlere export etmem gerekiyor.Ben raporları cıkartıyorum fakat soyle bi eksiklik var bi rhaftadır ugrasıyorum ama bulamadım , normalde benm bu raporlara parametre ile ulaşmam lazım, yani user tarih aralıgı giricek ve o tarih aralıgına gore tabloyu doldurcam.Ben tabloyu direk doldurabiliyorum yani o parametreyi nasıl ekliceğimi bilmiyorum.Yardımcı olasbilirseniz çok dua ederim,daha da bişey gelmez elimden.Ha bide Gün gelir devran döner hesabı , ben insanlara yardımcı olmayı severim,bakarsınız bi gün benmde size yardımım dokunur.Şimdiden teşekkürler arkadaşlar , eksik olmayın... Gerçekten benm için cok öenmli bi konu , h.berkanbilgin@gmail.com bu da mail adresim.Teşekkürler.
Crystal Report olmasın o?
quote:
Orijinalden alıntı: by_berkan
Selamlar ,çalıştıgım yerden benden raporlama üzerine bişey istediler,daha öncesinde bu konuda tecrübem yok, amacım asp.net üzerinde bi reporting tool kullanmak.Yani benm yapacagım sorguyu tabloya dökecek ordan excel pdf formatı gibi yerlere export etmem gerekiyor.Ben raporları cıkartıyorum fakat soyle bi eksiklik var bi rhaftadır ugrasıyorum ama bulamadım , normalde benm bu raporlara parametre ile ulaşmam lazım, yani user tarih aralıgı giricek ve o tarih aralıgına gore tabloyu doldurcam.Ben tabloyu direk doldurabiliyorum yani o parametreyi nasıl ekliceğimi bilmiyorum.Yardımcı olasbilirseniz çok dua ederim,daha da bişey gelmez elimden.Ha bide Gün gelir devran döner hesabı , ben insanlara yardımcı olmayı severim,bakarsınız bi gün benmde size yardımım dokunur.Şimdiden teşekkürler arkadaşlar , eksik olmayın... Gerçekten benm için cok öenmli bi konu , h.berkanbilgin@gmail.com bu da mail adresim.Teşekkürler.
Çalıştığın yere gidip;
"Ben bu konu hakkında bişey bilmiyorum, öğrenecek araştıracak ne ingilizce bilgim nede hevesim var, bu iş size lazımsa yeni bi eleman bulun."
TradeMark , dostum öncelikle ilgin için saol , ama crystal report değil malesef.Belkide yanlış aktarım yapmıs olabilirim , reporting tool derken şöyle sölim aslında, projeye add new item dan report wizard yada report ekliyoruz ve daha sonra aspx sayfamızın içerisinde görüntülüyoruz.Ama tek eksik ben bu görüntüyü cekmeden evvel dateedit lerden tarihi çekmek istiyorum.Ve o tarihlere göre output almak istiyorum.Belki böyle daha acık olmustur , cok teşekkür ederim bu arada.
Sehlor sana gelince kardeşim, malesef dediğin şeyi 1 haftadır yaptıgımı bildirmiştim mesajımda , yani kolaya kacıp direk proje isteyenlerdfen degilde , projede takıldıgım bi kısımla ilgili bişey sordum.Kolaya kacmadım yani.Kolaya kaçmaya örnek senin google da arat demen gibi mesela.Cevap vermesende olurdu bosa zaman harcamıssın yinede saol.
1 haftadır araştırıyosun, bir şirkette çalışıyorsun, ama asp.net de formdan nasıl bilgi çekilir bulamadın, raporlamayıda keza. Kolaya kaçmakla alakası yok, zaten sen google a değilde foruma böyle birşey yazarak kolaya kaçıyosun bense sana yol gösteriyorum.
Asp.net te formdan nasıl bilgi çekilir onu sormuyorum dostum , raporlamada parametre nasıl yollarım onu soruyorum.2.si google da yeterli arastrımayı yaptım fakat aradıgım şey daha spesifik bişey diye kişisel görüş almayı tercih ettim.Yorulma o zaman tavsiyen için teşekkür ederim.Sen hiç üzerine alınma ben diğer arkadaşlardan yardım bekliyorum.Kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: by_berkan TradeMark , dostum öncelikle ilgin için saol , ama crystal report değil malesef.Belkide yanlış aktarım yapmıs olabilirim , reporting tool derken şöyle sölim aslında, projeye add new item dan report wizard yada report ekliyoruz ve daha sonra aspx sayfamızın içerisinde görüntülüyoruz.Ama tek eksik ben bu görüntüyü cekmeden evvel dateedit lerden tarihi çekmek istiyorum.Ve o tarihlere göre output almak istiyorum.Belki böyle daha acık olmustur , cok teşekkür ederim bu arada.
Formdan veri çekmek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme